Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når DBU, landsholde­t og alle fodboldklu­bber i Danmark bakker op om, at vi skal deltage i VM i fodbold i Rusland, så skal sportens minister, kulturmini­ster Mette Bock, naturligvi­s møde op til glaede for spillerne og danskerne, uanset hvor meget politisk pres der laegges på de lande, der deltager. Det kan ikke vaere anderledes. Vi bør naturligvi­s deltage på grund af sporten, så lad da bare Putin forsøge at få så megen politisk goodwill som muligt ud af det. Han traenger vist til det, selvom han for laengst er blevet gennemskue­t.

Veber Finnedal København

at de skide politikere, som lovgiver og bestemmer over arbejdsmar­kedet, har mindre erhvervser­faring, end jeg havde, da jeg var 18.

Tomas Oszlar Nyholms Alle 2A Rødovre

at islamofobi­en i Østrig samt det øvrige Europa vil ingen ende tage, før muslimerne svarer proportion­elt. Du lukker syv moskéer, udviser 50 imamer, og så forventer du ingen modreaktio­n? Du forbyder tørklaeder, jeg forbyder kors. Du forbyder moskéer, jeg forbyder kirker. Du udviser imamer, jeg udviser praester. Vesten angreb Libyen, Afghanista­n og Irak, fordi de ikke kunne forsvare sig, men man tør ikke angribe Nordkorea. Eller også vil man ikke! Det eneste, der nytter, er at svare dette lille, aggressive alpeland (der har leveret Østrig-Ungarns besaettels­es- og kolonimagt, Hitler, Joseph Fritzl samt Jörg Haider med flere) igen. Ellers vil den nye Hitler, Sebastian Kurz, fortsaette sit korstog.

Wahid Malik Højvaenget 6 Aalborg

at Cekic er bekymret (det er hun jo hele tiden). Danske politikere udhuler demokratie­t, skriver hun. Det må stå for hendes egen regning. Hvad så med at rejse til et land, hvor der er demokrati efter hendes lidt forvirrede hoved? Hvad med Saudi-Arabien? Nå, ikke? Jeg er nu udmaerket tilfreds med, hvordan vores folkevalgt­e politikere forvalter demokratie­t her i landet.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark