Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

PILOT JAGET MED LASERLYS

-

NAESTVED: En opmaerksom borger reagerede, da han midt om natten spottede to mindre drenge, der gik rundt på Nygade i Naestved. Politiet blev tilkaldt, og det viste sig, at de to drenge på ti år skulle sove i telt sammen i det gode vejr, men da de havde svaert ved at sove, gik de en tur op i byen. Patruljen kørte dem hjem til deres foraeldre, som ikke var klar over, at børnene var taget på bytur.

NYSTED: Politiet fik anmeldelse fra en bådejer om, at han netop havde set sin jolle sejle ud fra Stubberup Havn med to personer i. Da politiet kom til stedet, havde ejeren hentet sin båd ind igen, for de to bådtyve var ikke kommet ret langt ud, da de løb tør for benzin. De to på hhv. 16 og 18 år blev afhørt, inden de blev løsladt igen.

AARHUS: En kvinde erkendte, at der lå flere stykker børnetøj under dynen i en barnevogn, hun ikke havde betalt for, da hun forlod H&M, og alarmen gik. Kvinden ventede frivilligt på politiet, der sigtede hende for tyveri for omkring 900 kroner. De sociale myndighede­r blev underrette­t, da kvinden havde sit barn med under tyveriet.

UBYHØJ: Der skete et faerdselsu­held søndag klokken 6.01 på Havnevej. En bilist kørte ind i en bygning på Udbyhøj Lystbådeha­vn. Sammenstød­et skabte et større hul i muren. Bilisten kørte bagefter fra stedet uden at give sig til kende. CHARLOTTEN­LUND: En 18årig mand blev søndag eftermidda­g ved Skovshoved Kirke klokken 15.40 frarøvet et armbånd af typen Shamballa, efter at to maend havde passet offeret op. Den ene holdt den 18åriges arm i et låsegreb, mens den anden tog armbåndet af ham. HAVNSØ: Politiet fik anmeldelse om en drivende jolle med påhaengsmo­tor ude i Nekseløbug­ten. Det lokale redningsbe­redskab og en redningshe­likopter fik jollen lokalisere­t praecist, så redningsbe­redskabet kunne slaebe jollen i havn. Der var ikke tegn på, at nogen havde vaeret om bord, og fortøjning­en så ud til at vaere ødelagt. Eftersøgni­ngen efter mulige nødstedte blev indstillet, og politiet fik efterfølge­nde kontakt til jollens ejer. fleck

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark