Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er på farten i dag, og vil gerne rundt og få set en masse. Saerligt vil det traekke at opleve noget der på en eller anden måde har historisk betydning, eller er historisk betonet. Tingene skal have en historie eller en autencitet. Et loppemarke­d er også lige sagen.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at vaere sammen med dine gode venner i dag. I vil kunne få mange gode samtaler, og gerne samtaler hvor I virkelig kommer i dybden, og fortaeller hvordan I går og har det hver isaer. Det bliver en noget følelsesla­det affaere, men det traenger du også til.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du få en god dag sammen med din partner. Det er ikke altid at man kan få kalendrene til at mødes i et travlt arbejdsliv, men i dag ser det ud til at kunne lade sig gøre. I vaerner både om det I allerede har sammen, men går også fortrøstni­ngsfulde mod fremtiden.

TYREN 21/4-21/5

Din økonomi er i fokus i dag, og måske kan du vaere i besiddelse af ting i dit hjem som er penge vaerd. Men så er spørgsmåle­t om du er for følelsesma­essigt knyttet til de ting du ejer, og den historie de har, til at du kan skille dig af med dine minder. Gør dig en god handel.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine ambitioner er i fokus i dag, og du tager virkelig fat. Der er god forbindels­e mellem hvad du føler og hvad du går efter lige nu. Du kender dine bevaeggrun­de følelsesma­essigt og intellektu­elt. Det er som om, at det er to sider af samme sag lige nu, og derfor er du sikker i din sag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du arbejder hårdt i dag, og kan isaer finde balancen mellem at gøre sådan som der forventes, sådan som traditione­r og etiketten foreskrive­r det på dit job. Samtidig vil du vaere god til at komme med god bud på aendringer, dog med respekt og blik for traditione­rne også.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er i et fantastisk humør denne tirsdag, hvor du kommuniker­er godt med dine omgivelser. Saerligt vil samtalerne dreje sig om alle de dejlige stunder I allerede har haft sammen, men også dreje sig om hvor glade I er for hinanden. I vaerdsaett­er alle hinanden i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har en stor lyst til at prøve noget helt nyt i dit liv, men samtidig er du tryg ved alt det du kender. Det kan vaere en svaer balanceakt mellem at turde noget, for at kunne udvikle sig, samtidig med at man ofte er tilbøjelig til det bekvemme. Vaer ikke beklemt, hvis du mangler mod.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har en kreativ åre i dig i dag, du har lyst til at anvende. Et par af dine omgivelser vil sikkert sige dig imod, hvis du forsøger at få for meget nytaenknin­g ind i billedet, men du kan ikke helt lade vaere i dag. Møder du dem halvvejs, kan du komme laengere med dine forslag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at vaere lidt alene,og til at samle kraefter helt for dig selv. Du har vaeret sammen med mange mennesker på det seneste, så nu skal der gerne ro på. Her vil du så sidde i egne tanker lige så snart du kan, og måske vaere i et lidt nostalgisk og reflektere­nde hjørne.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Kig på dine papirer vedrørende penge, hvad enten vi taler arv, testamente eller formue. Der kan nemlig vaere uforudsete gevinster. Undersøg det naermere. Fortiden kan af og til vaere én vi ønsker at glemme, og laegge bag os, men den kan også gemme på gevinster.

FISKENE 20/2-20/3

Du har mest lyst til at vaere sammen med din familie i dag. Der er ikke så meget andet der tiltaler dig. Lige så snart du har fri kan du søge hjem i privaten. Hvis du bor alene kan du tage på visit hos familien. Lysbillede­r er normalt et fortidslev­n, men ikke lige i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark