Ekstra Bladet

Eriksen: Det ser rigtig godt ud

-

ANAPA (Ekstra Bladet): Autografja­egerne flokkedes om Danmarks største stjerne, Christian Eriksen, da han tjekkede ind til VM-rejsen til Rusland i Kastrup Lufthavn.

En lille, smilende dreng iført OBtraening­sdragt fik en frisk bemaerknin­g med på vejen fra Christian Eriksen, der konstatere­de, at trøjen var den helt rigtige.

Smilet var bredt og humøret højt hos Christian Eriksen, da han gjorde klar til endelig at rejse til Rusland, hvor Danmark lørdag spiller den første kamp ved VM mod Peru.

– Vi har kaempet i to år for at vaere med ved VM. Vi skal ned at have det sjovt og forhåbentl­igt lave et godt sportsligt resultat.

– Jeg synes, det ser rigtig godt ud, forklarer Christian Eriksen.

Skal godt fra start

Han erkender, at starten på VM bliver helt afgørende for de danske muligheder ved slutrunden.

– Kampraekke­følgen med Peru, Australien og Frankrig er optimal.

– Vi kan bringe os i en rigtig god position, hvis vi kommer godt fra start mod Peru, påpeger Christian Eriksen, der har et klart succeskrit­erium for Danmarks VM-deltagelse:

Vi har aftalt, at Sabrina kommer, hvis vi går i VM-finalen

– Vi skal videre fra gruppen. Det er vores målsaetnin­g.

– Siden må vi se, hvad der sker, påpeger den danske landsholds­stjerne.

Han blev far sidste mandag og fik fri til i torsdags af landstraen­eren. Siden scorede han mod Mexico og hyldede sin søn ved at vise sin støvle, hvor datoen for arvingens fødsel var broderet ind i stoffet.

– Det har hele tiden ligget i kortene. Det var en perfekt timing af Sabrina (Eriksens kaereste, red.) og den lille, smiler Christian Eriksen, der ikke venter at få besøg af kaeresten under VM.

– Vi har aftalt, at Sabrina kommer, hvis vi går i VM-finalen, smiler den danske stjerne, der ellers ikke venter at få besøg under slutrunden.

Var med i Sydafrika

For otte år siden var Christian Eriksen med til VM i Sydafrika på det yderste mandat i truppen.

Han var 18 år, men imponerede på traeningsb­anen og fik lidt spilletid.

Nu er rollen en anden, hvor han indtager hovedrolle­n på et dansk landshold, hvor han må betegnes som en af VM’s 15 største stjerner ved VM-slutrunden.

– Jeg forventer at spilletid ved VM nu Sydafrika.

– Jeg er mere erfaren og har prøvet en del, forklarer Christian Eriksen. få lidt mere i forhold til

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark