Ekstra Bladet

SÅDAN ER V

Er i topform før VM, mens And

-

Frederik Rønnow

Han har vist fremragend­e form i løbet af saesonen. Han må regnes som andenmålma­nd, men skal ikke forvente at komme i kamp ved VM.

Jonas Lössl Kasper Schmeichel

Landsholde­ts førstekeep­er har vaeret staerkt spillende i foråret. Der er ikke scoret på ham i fire kampe – hele 2018. Han virker taendt, fokuseret og opsat på en stor slutrunde. Han var med i 2012 som tredjemålm­and. Nu står han forreste linje som manden, der skal tage et stort ansvar. Det virker han klar til. ANAPA (Ekstra Bladet): SK 7002 lettede i går ved middagstid med 47 minutters forsinkels­e fra Kastrup med direkte kurs mod Anapa ved Sortehavet, hvor landsholde­t har base under VM-slutrunden. i blev

Yussuf Poulsen

Enten er det sublimt eller helt håbløst. Hans praestatio­ner svinger meget. Målet mod Mexico er det smukkeste han har scoret i landsholds­regi. Han har farten og fysikken til at true Peru. Han ligner en starter i den kamp efter den fine anden halvleg, han leverede mod Mexico.

Jens Stryger Larsen

Han kommer til at optraede på en uvant plads under VM. Men han er faldet godt til i venstre forsvarssi­de, selv om han er højrebenet. Han har leveret to fine og stabile praestatio­ner mod Sverige og Mexico. Han har masser af power og energi.

Kl. 17.10 lokal tid ramte SAS maskinen russiske Anapa, hvor Åge Hareide og landsholds­truppen også flyver fra til de tre gruppekamp­e i Saransk, Samara og Moskva.

Her landsholds­truppen modtaget af den blå bus, der følger det danske landshold.

Åge er meget tilfreds

Bussen med et rødt-hvidt dannebrogf­lag og påskriften: Sammen skaber vi historie.

Nicolai Jørgensen

Det var lidt bedre mod Mexico, men han savner skarpheden og traefsikke­rheden. Han virker slet ikke i topform før VM. Han er førsteangr­iberen, men Dolbergs praestatio­ner har givet landstraen­eren noget at taenke på. Efter et hurtigt holdbilled­e blev spillerne kørt direkte til spillerhot­ellet Beton Brut Resort.

Her har landsholde­t de tre øverste etager.

Åge Hareide har vaeret meget tilfreds med de hjemlige har

Henrik Dalsgaard

Højrebacke­n var staerk Sverige, men mindre iø dende mod Mexico i of ven. Til gengaeld har ha ret solid i defensiven, h der også er afgørende v slutrunde. Han skal spi kampene, hvis fysikken holde til det.

Pione Sisto

Den lille driblekuns­tner har ikke fået den optakt, han kunne ønske sig. En skade i akillessen­en har drillet ham og betydet, at han kun har spillet en halvleg mod Sverige og Mexico. Lige nu presses han voldsomt af Braithwait­e til startforma­tionen. forberedel­ser.

De har vaeret optimale. I aftes begyndte de sidste forberedel­ser på traenings-

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark