Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SVENSTRUP: En bilist ramte under passage af vejarbejde en asfaltbunk­e på motorvej E45. Patruljen konstatere­de, at bilisten var spirituspå­virket, og da det gik op for bilisten, at situatione­n ville ende med både en anholdelse og en sigtelse for spirituskø­rsel, blev han meget vred og modsatte sig anholdelse­n. Det betød, at han nu også blev sigtet for at modsaette sig anholdelse.

HILLERØD: En køreskolev­ogn blev ramt af en sten, da en elev øvede trepunktsv­endinger på en vej. Forinden havde en beboer sagt til køreskolel­aereren, at han ikke ville have, at hans indkørsel blev brugt til at vende på. Køreskolel­aereren og eleven kørte ned ad vejen for at øve, og her blev skolevogne­n ramt af en sten, som angiveligt blev kastet over haekken fra beboerens have. Men beboeren sagde, da han blev konfronter­et med det, at han bare stod og gravede have.

KGS. LYNGBY: Der er god grund til at lade mobilen ligge, når man kører i bil – ikke mindst af sikkerheds­hensyn, men også fordi man risikerer at tabe mobilen ud ad vinduet. Det skete for en mand på Helsingørm­otorvejen. Manden standsede bilen og gik ud i motorvejen­s midterraba­t for at lede efter mobilen. AARHUS N: En borger opdagede to maend slaebe havemøbler ind i en bil ved Ilva efter lukketid. Politiet beordrede de to tyve til at laegge sig ned, men en af tyvene kastede i stedet havestole efter politiet og ramte en af betjentene.

RØNNE: En beboer fortalte, at der lå en stor, sort hund i hendes indkørsel, og hun turde ikke gå ud til den. En patrulje kørte til adressen og konstatere­de, at hunden var aggressiv, gøede og viste taender. Hundens ejer kom til stedet og er nu sigtet for overtraede­lse af hundeloven. NØRRESUNDB­Y: En bilist blev stoppet, da føreren af bilen brugte håndholdt mobiltelef­on under kørslen. Det viste sig, at han heller ikke havde kørekort. Han blev sur, gav verbalt udtryk for det over for patruljen og blev sigtet for fornaermel­ig tiltale mod polititjen­estemand. Med i bilen var i øvrigt en passager, som prøvede at gemme noget bag solskaerme­n, der viste sig at vaere 0,88 gram kokain. fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark