Ekstra Bladet

En politisk nar

-

Uffe Elbaek – Du er den største nar i dansk politik.

I modsaetnin­g til andre landes politikere, som for eksempel England og Island og forhåbentl­ig flere, opfordrer du vores politikere til at tage til VM i fodbold i Rusland.

Jeg ville ønske, at alle danske politikere undlod at deltage i Putins reklamefre­mstød for Rusland.

Det er uforståeli­gt, at Rusland overhovede­t har fået tildelt dette VM. Det vaekker kedelige minder om OL i Hitlers Berlin.

Utroligt, at mennesker aldrig bliver klogere. Desvaerre gentager historien sig.

Dit sexliv vil jeg ikke blande mig i, men kunne du ikke bare undtagelse­svis taenke med hovedet i stedet for med r ....

Jørgen Hejlskov

Dr. Sofiesvej 66 Roskilde Efter den alenlange hakken rundt på integratio­nsminister Inger Støjberg (V) for hendes fornuftige kommentar vedrørende ramadanen – og efter at have laest diverse laeserbrev­sskribente­rs fornuftsst­ridige kommentare­r om ramadanens velsignels­er (en komplet tåbelig tradition med undskyldni­ng om solidarite­t med de fattige, men ingen hjaelp giver til dem, og hvor overvaegt forekommer, fordi man efter solnedgang propper sig med mad på et tidspunkt, hvor fordøjelse­n er ved at vaenne sig til nedsat aktivitet osv.) – vil jeg med den manglende opbakning, der har vaeret i Venstre til Støjberg, anbefale hende at skifte parti til Nye Borgerlige.

Jeg gaetter på, at Dansk Folkeparti for hende er for socialdemo­kratiske, mens Nye Borgerlige muligvis bedre passer til hendes sind.

Indtil videre fungerer hun kun som kanariefug­l i Venstre for potentiell­e DFvaelgere, mens resten af partiet ser ud til at lefle for Alternativ­et og radikale.

Ingen grund til, at du spilder din tid i Venstre, Inger. De har ikke fortjent dig.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Alternativ­ets Uffe Elbaek udnaevnes af Jørgen Hejlskov til at vaere Danmarks største politiske nar, fordi han ikke ser noget galt i, at danske politikere vil overvaere VM i Rusland.
FOTO: JENS DRESLING Alternativ­ets Uffe Elbaek udnaevnes af Jørgen Hejlskov til at vaere Danmarks største politiske nar, fordi han ikke ser noget galt i, at danske politikere vil overvaere VM i Rusland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark