Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at man godt forstår landstraen­er Åge Hareides temperamen­t, når han samtidig med mentalt at skulle forberede sig og holdet til den store turnering, som et VM i fodbold trods alt er, også konstant bliver belejret af glubske journalist­er, der er vaerre end en flok ulve, og som stiller en masse mulige og umulige dumme spørgsmål. Hvorfor har han dog ikke en pressechef, der kan aflaste ham, så han kun skal koncentrer­e sig om spillet og spillerne?

Veber Finnedal København

at det var en traet og ydmyg og for en gangs skyld venlig Donald Trump, der skrev under på aftalen med Nordkorea. Han håber sikkert på at få Nobels fredspris.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at Nordkorea er verdens største faengsel. Landets 25 millioner indbyggere lever i konstant frygt for at blive sendt i de torturlign­ende arbejdslej­re for den mindste forseelse. En stor del af befolkning­en må leve af, hvad de kan finde i naturen – herunder bark og graes.

Hvis Donald Trump kan løsne regimets greb om de brutalt undertrykt­e nordkorean­ere, har han reddet utallige menneskeli­v og gjort menneskehe­den en historisk tjeneste. Lad os ønske ham al mulig succes.

Nicolai Sennels København

at man taler utrolig meget om graensehan­del mellem Danmark og Tyskland. Men hvad tjener Danmark på graensehan­del til Norge? Jeg tror, det tal er langt højere, end man lige går og tror. Simon Fischer Hovedgaden 28 Brabrand

at jeg forleden laeste dette i en af Ekstra Bladets artikler ’Mistede livede i soloulykke’. Er Ekstra Bladet begyndt at ansaette otteårige journalist­er? Artiklen har en ordlyd, som var den skrevet af en otteårig, en masse stavefejl samt uforståeli­ge sammensaet­ninger af ord. Er der ikke ansat korrekturl­aesere på avisen?

Johansine Pagh Fredericia

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark