Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan nå en masse i dag, og får sikkert et par nye og ret pludselige ideer. Du kan følge dine impulser i dag, og du kan give slip på alt dét fra fortiden der ikke gavner dig, hold kun fast i de følelser og traditione­r som gør dig godt. Ellers pyt med hvad du plejer, søg det nye.

LØVEN 23/7-23/8

Endnu en dag er vennerne i fokus i dit liv. Det kan vaere at du enten har overraskel­ser i aermet til dem, eller at de har det til dig. Det er i hvert fald stensikker­t, at I alle er I jeres meget muntre og givende hjørne, alle er generøse og gavmilde. Det kan kun blive en god dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er fortsat optaget af kaerlighed­en og dit parforhold. I er både gode til at tage jeres faelles historie alvorligt, men I tager det mindst lige så alvorligt at skabe gnist og fornyelse. Er du ikke i parforhold, kan du laegge tiden bag dig som single, og aktivt søge en partner nu.

TYREN 21/4-21/5

Du kigger endnu en dag lidt på pengene og har fokus skarpt rettet imod din økonomi. Det har du nu altid en lille smule som Tyr, men pludselig opdager du sikkert, at der er flere penge i budgettet end ventet. Det gør at du måske tillader dig selv noget overdådigt. Gør det bare.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endnu en dag har du fokus på dine mange ambitioner. Du ved fortsat hvad du vil med tingene, og hoved og hjerte følges paent ad, som man siger. Det er ikke altid sådan, af og til gør man lige så meget tingene for at leve op til et pres. Du føler intet pres, du nyder at vaere ambitiøs.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Igen i dag er fornyelse og tradition i fokus, isaer i forbindels­e med dit job. Uden fornyelse, havner man i stagnation, men uden tradtion kan alting også ende på et skråplan. Det er der en dialog om på dit job i dag. Man kan jo sagtens, lidt omvendt, haelde ny vin på gamle flasker.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dit humør tager endnu en dag et lille hop op ad barometere­t, og det vil også virke smittende på dine omgivelser. Folk har lyst til at saette alt det trivielle lidt i stå, og give pokker i hvad man gør og ikke gør. Folk vil give lidt slip på sig selv, og det gaelder ikke mindst dig selv.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag er du mere modig end du var i går. Du havde allerede lysten til at der skulle ske noget nyt og spaendende i går, men du turde nok ikke rigtigt. I dag tør du naermest det hele, der skal ske noget, og det skal vaere nu. Livet skal vaere lidt festligt, og det sørger du for lige nu.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din kreativite­t er fortsat i fokus. I går forsøgte du at komme langt med dine forslag, hvor du sikkert mødte et par løftede bryn. Hvis du mødte dem halvvejs, så kom du også halvvejs igennem. I dag kan du slå dig løs, folk har lyst til at glemme hverdagen lidt.

KREBSEN 22/6-22/7

Endnu en dag er du i dit mere nostalgisk­e hjørne, og samler kraefter ved at sidde for dig selv. Men på et tidspunkt er nok også blevet nok. Indser du det ikke selv, vil folk omkring ganske givet tage fat i dig, og bede dig lade fortiden hvile, så du kan leve nu og her.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan der nemt komme overraskel­ser, men heldigvis af den positive slags. Den slags små uventede ting i livet, der får sindet til at boble af lykke, og som får én til at sige, at livet slet ikke er så trivielt og kedeligt. Du får en dag med overskud og hang til det overdådige.

FISKENE 20/2-20/3

I dag er det onsdag, og halvdelen af ugen er naesten gået. Du traenger i den grad til at vaere hjemme sammen med familien. Det kan godt vaere du har planer i weekenden, men det vil du også godt kunne magte. Men hverdagen er du lidt traet af nu. Hold fri, så tidligt du kan.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark