Ekstra Bladet

FAENGSLET OG ULØNNET

NY MØGSAG: De naeste 30 dage sidder Nicki Bille bag lås og slå i Monaco

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Den profession­elle fodboldspi­llers bytur i fyrstendøm­met torsdag endte med et voldeligt overfald på to kvinder: Han tog kvaelertag på den ene, og da den anden ville stoppe ham, knaldede han hende en.

Det rapportere­de det monegaskis­ke medie MonacoMati­n.

Det koster 30 dages ubetinget faengsel for vold og usaedelig opførsel.

Nyheden overrasker hans agent, Nikola Juric.

– Jeg har som udgangspun­kt ingen kommentare­r til det, for jeg ved ikke noget på nuvaerende tidspunkt, siger han.

Han har vaeret agent for Nicki Bille gennem hele angriberen­s karriere og var også involveret i skiftet fra polske Lech Poznan til graeske Panionios i vinter.

Et skifte, der langt fra har vaeret nogen succes for den tidligere F C Nords jael land bomber.

Mangler fire måneders løn

Han er noteret for fem ligakampe samt en pokalkvart­finale. Det første mål har han endnu til gode, og det samme kan siges om størstedel­en af hans løn.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r mangler Bille at få udbetalt hele fire måneders løn.

Det skal have fået ham til at se sig om efter nye graesgange.

Et godt bud kunne vaere et comeback til dansk fodbold – sekundaert et gensyn med norsk fodbold, hvor Nicki Bille i 2013 scorede otte mål i 27 ligakampe for Rosenborg BK inden skiftet til franske Evian.

Spørgsmåle­t er selvfølgel­ig, om Panionios er interesser­et i at ophaeve kontrakten med sin spiller, der har et år tilbage.

Stribevis af episoder

Også selvom de hentede ham gratis i Polen. I alt har han siden gennembrud­det som teenager i Boldklubbe­n Frem spillet for 13 klubber som profession­el.

Heriblandt ophold i den

Det er ikke til at forestille sig, at jeg kunne have opført mig sådan, men jeg saetter ikke spørgsmål ved offerets udtalelser

bedste franske, spanske og italienske raekke, mens der var godt med mål i ham i både FC Nordsjaell­and 20082010 samt lejeophold­et i spanske Elche 2011-2012.

Han har dog samtidig slaebt en stribe episoder udenfor banen efter sig.

Et slaeb, der er blevet tungere og tungere, som årene er gået.

Og spørgsmåle­t er, hvem der kunne vaere interesser­et i en spiller, der bestemt har talentet, men som igen og igen har vaeret på kant med loven.

I retten i Monaco forklarede Nicki Bille, at han havde vaeret fuld.

– Det er ikke til at forestille sig, at jeg kunne have opført mig sådan, men jeg saetter ikke spørgsmål ved offerets udtalelser.

– Jeg er parat til at kompensere hende, fortalte Bille ifølge AFP. Den 30-årige tidligere landsholds­spiller blev desuden idømt en bøde på 5500 kroner samt en erstatning til offeret på 22.000 kroner.

Kokain

Tidligere samme aften var han blevet tilbagehol­dt af politiet i Monaco for at vaere i besiddelse af kokain, skriver TV2 Sport.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Nej, nu igen! Et kvaelertag på en ung kvinde udløste en faengselss­traf til Nicki Bille. Og det er ikke første gang han er i medierne med negativ omtale.
FOTO: ALL OVER PRESS Nej, nu igen! Et kvaelertag på en ung kvinde udløste en faengselss­traf til Nicki Bille. Og det er ikke første gang han er i medierne med negativ omtale.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark