Ekstra Bladet

DOM OVER TOP-ADVOKAT I VANVITTIG NABOSTRID

NYT FRA OVERKLASSE­N: Retten ved Lyngby har afgjort, at advokat Jan Leth Christense­n skal fjerne det hegn, der har afskåret folk fra at passere ved hans grund

- THOMAS RIBER-SELLEBJERG

Et nyt kapitel er nu blevet tilføjet i sagaen om nabostride­n i rigmands-ghettoen nord for København.

Advokat og mangemilli­onaer Jan Leth Christense­n må nu sande, at han skal fjerne et omstridt hegn ved sin byggegrund på Sigridsvej 25 i Hellerup, som Gentofte Kommune har hevet ham i retten for.

Det afgjorde Retten i Lyngby mandag.

Men hovedperso­nen tager dommen overrasken­de positivt.

– Jeg har vundet sagen fuldstaend­ig ved Lyngby Ret, men jeg har, om man så må sige, indirekte tabt, fordi vi allesammen blev gjort opmaerksom­me på, at den klage ikke havde virkning.

– Og at jeg derfor midlertidi­gt, indtil der foreligger en endelig afgørelse, skal følge kommunens påbud, siger Jan Leth Christense­n, der nu har pillet noget af hegnet ned. opsaettend­e

Hegnet blev sat op tilbage i januar og står som en solid mur i naesten to meters højde rundt om grunden.

Pillet ned

Jeg har allerede maskiner derude. De begynder at bygge og grave på mandag

Advokaten klagede over kommunens påbud om at pille hegnet ned til til Natur- og Fødevarekl­agenaevnet. Det betød, at klagen skulle behandles ved naevnet, inden der kunne tages stilling til kommunens påbud om, at han skulle pille byggeplade­rne ned.

Det fandt kommunen ikke tilfredsst­illende, da sådan en afgørelse kunne tage måneder, hvis ikke år, ved klagenaevn­et. Derfor nedlagde kommunen begaering om fogedforbu­d ved Retten i Lyngby.

– Jeg pillede hegnsplade­rne ned i går, da jeg havde fået

 ?? PRIVATFOTO ?? Marianne Victor Hansen foran Sigridsvej 25, hvor man til venstre i billedet kan se, at en del af hegnet er blevet pillet ned.
PRIVATFOTO Marianne Victor Hansen foran Sigridsvej 25, hvor man til venstre i billedet kan se, at en del af hegnet er blevet pillet ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark