Ekstra Bladet

VM-jokeren Braithwait­e: Har forberedt en jubelscene

-

Han kom ind fra sidelinjen og er taet på at traede direkte ind på den helt store VM-scene.

Men Martin Braithwait­e må sandsynlig­vis nøjes med tjansen som Åge Hareides plan B, hvis det ikke lykkes for de 11 startende at nedbryde Peru i åbningskam­pen.

Uanset hvilken rolle Bordeaux-lejesvende­n kommer til at spille, har han visualiser­et tingene på forhånd.

Har noget at byde på

– Jeg ser mig selv praestere godt på banen. Jeg er ligeglad med alt det udenom, forklarer Martin Braithwait­e, der også har forberedt en jubelscene, hvis han kommer på måltavlen.

– Der kommer en god jubelscene, hvis jeg scorer under VM, forsikrer kantspille­ren.

Martin Braithwait­e føler, at han har styrket sin position i truppen.

– Jeg føler, at jeg står godt, og at jeg har fået vist de ting, jeg gerne vil vise. Jeg er i rigtig god form, så det ser godt ud. VM er rigtig stort, og jeg glaeder mig meget. Men samtidig er jeg meget fokuseret, så jeg lader ikke omgivelser­ne påvirke mig.

– Mod Mexico fik jeg vist, at jeg har noget, de andre ikke havde. Når vi står mod et kompakt hold, er jeg den spiller, der kan få tingene til at ske og åbne spillet, forklarer Martin Braithwait­e.

Vil vinde det hele

For ham har det ikke vaeret en lettelse at få tildelt et af de yderste mandater i den danske VM-trup.

– Nej, egentlig ikke. I mit hoved har jeg hele tiden vaeret med her. Det er en lettelse, når jeg løfter pokalen – og ikke før. Jeg er her for at vinde kampene, og før slapper jeg ikke af, siger han med et skaevt smil.

Jeg føler, at jeg står godt, og at jeg har fået vist de ting, jeg gerne vil vise

 ??  ?? Pione Sisto tryller for Martin Braithwait­e, der ikke har opgivet håbet om at få spilletid. – Mod Mexico fik jeg vist, at jeg har noget, de andre ikke havde, fastslår han.
Pione Sisto tryller for Martin Braithwait­e, der ikke har opgivet håbet om at få spilletid. – Mod Mexico fik jeg vist, at jeg har noget, de andre ikke havde, fastslår han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark