Ekstra Bladet

BLEV MILLIONAER

SAELGER SEX-LEGETØJ PÅ NETTET: De var kaerester og selv nysgerrige, da de for ti år siden fik idéen til det, der nu er kåret til Danmarks bedste eksportfir­ma på nettet

- TORBEN RASK FOTO: ERNST VAN NORDE

Dildoer, fraekt undertøj, vibratorer, anal glidecreme og penis-ringe pryder hylderne i lageret på Tomsagerve­j i Åbyhøj ved Aarhus. Men de erotiske varer håndteres, som var der tale om ethvert andet lager med indhold, der skal sorteres, pakkes og sendes ud til forbrugere.

Sexshoppen Sinfuls to ejere, Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, var selv forbrugere, da de som kaerestepa­r for ti år siden ledte efter sex-legetøj på nettet. Det var dog langtfra en nem eller behagelig oplevelse, og det fik parret til selv at starte det firma, som nu har gjort dem til millionaer­er.

Prisbelønn­et

– Det var sådan lidt dystert og kaelderagt­igt at søge efter det på nettet, og produktern­e var af dårlig kvalitet, fortaeller Mathilde Mackowski om tilløbet til skabelsen af Sinful i december 2008.

Den første måned, firmaet eksistered­e med adresse i parrets lejlighed i Silkeborg, måtte de nøjes med en enkelt ordre på 131 kroner fra en af Tonnys kammerater. I februar 2009 steg ordre-niveauet til omkring 500 kroner, men den sløve start blev siden til en kaempe succes, som stadig befinder sig i overhaling­sbanen.

Senest har Sinful modtaget prisen som Bedste eksportcas­e i 2018 af Foreningen for Dansk Internetha­ndel. Inden da modtog firmaet med i alt 80 ansatte, hvoraf de 50 er på fuld tid, også prisen som Årets E-ner i 2017 og tre Gazelle-priser i 2015, 2016 og 2017.

– Man kan på sige, at vi er i en stabil branche, smiler ejerne med henvisning til, at deres status som Skandinavi­ens største sex-shop på nettet er bygget på et ganske solidt grundlag – og en kombinatio­n af menneskehe­dens uudslukkel­ige seksualdri­ft og ejernes timing, fighter-ånd og engagement.

Som i de fleste andre succeshist­orier har der også vaeret bump på vejen. Blandt andet da de tabte en kvart million kroner på branden i K.B. Hallen i København under en erotik-messe i 2011. Året efter fandt Mathilde og Tonny ud af, at mens de havde passet og plejet og udviklet Sinful ved at stimulere andre menneskers sexliv, så havde de selv glemt at vaere kaerester.

I 2012, efter seks års parforhold, konvertere­de Tonny og Mathilde til at vaere gode venner og fortsatte som sam-ejere af deres Sinful. Siden har de begge fået nye kaerester, som også har det så godt med hinanden, at de nogle gange går ud sammen, når Tonny og Mathilde er optagede af deres faelles hjertensba­rn.

– Jeg er glad for, at vi er, hvor vi er nu, som taette, gode venner, siger Mathilde om bruddet.

Tonny nikker samtykkend­e: – Vi laerte meget om os selv og hinanden, mens vi var kaerester, og jeg er sikker på, at Mathilde vil vaere i mit liv som en god ven resten af mine dage.

Det var sådan lidt dystert og kaelderagt­igt at søge efter det på nettet, og produktern­e var af dårlig kvalitet

Siger kun penis om mandligt kønsorgan

Ansvarsfor­delingen mellem de to er faldet naturligt ud, idet Mathilde som den kreative, flyvske type svaever over vandene og får gode idéer, mens mere strukturer­ede Tonny er den formelle chef med et lederteam under sig. Siden 2013 har Tonny ejet 66 procent af firmaet, mens Mathilde har de resterende 34 procent. Indtil da havde det vaeret fifty-fifty.

– Jeg ved praecis, hvad jeg er god og dårlig til. For mig er det eksempelvi­s helt naturligt at holde et foredrag, siger Mathilde, inden Tonny tilføjer:

– Du har også en sindssyg god forståelse for, hvad vores produkter giver til kunderne. Vores forskellig­hed og aerlighed er vores styrker, og vi skaendes stort set aldrig.

– Er vi endelig uenige om noget, er det om farven på en vaeg, smiler Mathilde, der som den eneste af de to er blevet foraelder, som kaerester.

Hun er meget opmaerksom på, hvordan hun og de øvrige ansatte i Sinful formulerer sig over for kunderne og omverdenen i det hele taget. efter

Råd til økologi

de brød – Jeg siger eksempelvi­s altid penis om mandens kønsorgan. Det ville vaere usmageligt, hvis jeg sagde, at jeg gør selv sådan og sådan, når jeg bruger et af vores produkter. Man kan sige rigtig meget, hvis man siger det på den rig-

Vi er i en stabil branche

 ??  ?? Lysten driver vaerket Sinful er i dag en prisbelønn­et millionfor­retni firmaet eksistered­e, solgte Tonny og Mathild
Lysten driver vaerket Sinful er i dag en prisbelønn­et millionfor­retni firmaet eksistered­e, solgte Tonny og Mathild
 ??  ?? Mathilde og Tonny havde så travlt med firmaet, at de glemte at vaere kaerester, så de ’konvertere­de’ til at vaere hinandens bedste ven og forretning­spartner. Her er de fotografer­et i deres nye mere rummelige lokaler i Højbjerg, som de flytter ind i...
Mathilde og Tonny havde så travlt med firmaet, at de glemte at vaere kaerester, så de ’konvertere­de’ til at vaere hinandens bedste ven og forretning­spartner. Her er de fotografer­et i deres nye mere rummelige lokaler i Højbjerg, som de flytter ind i...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark