Ekstra Bladet

Senior-kunder med saerønsker

- Trl@eb.dk

tige måde, siger Mathilde og understreg­er betydninge­n af ordentlig og respektful­d kommunikat­ion i en branche med mange faelder.

Sinful har haft lutter overskud siden begyndelse­n for ti år siden, og i fjor lød omsaetning­en på cirka 115 millioner kroner. På bundlinjen var der cirka syv millioner kroner før skat efter et regnskabså­r med store investerin­ger og mange nyansaette­lser.

– For mig er det vigtigste ikke pengene, men det at mit liv er kommet i balance, og vi har fået opbygget et virkelig godt hold af medarbejde­re. Førhen var jeg drevet af lavt selvvaerd og skulle hele tiden vise omgivelser­ne, at jeg godt kunne, erkender Tonny.

Film har skabt åbenhed

Mathildes største personlige glaede ved at vaere millionaer er, at hun nu kan købe ind, hvor hun vil. Og altid økologiske varer, understreg­er hun og sender en kaerlig tanke til sexologen Joan Ørting.

– Joan har sammen med tvserien ’Sex and the City’ og bøgerne og filmene ’Fifty Shades’ gjort deres til, at langt flere nu tør tale mere åbent og aerligt om sex, siger Mathilde, der selv bruger sex-legetøj fra tid til anden for at ’hive det hele lidt op’.

Tidens mest populaere produkt hos Sinful er en klitorisst­imulator, som hjaelper kvinder til at få orgasme. Alligevel er kønsfordel­ingen blandt kunderne ligeligt fordel med 50 procent i hver lejr.

– I sammenlign­ing med, hvad folk ellers bruger penge på, så vil jeg mene, at danskerne bruger alt for lidt på noget så vigtigt som deres sexliv. Men det ved jeg godt, at jeg selvfølgel­ig skal sige, erkender Tonny med et skaevt smil. Den mest markante kundegrupp­e i Sinful er ifølge ejerne de 30 til 50-årige par, som er i nye forhold efter skilsmisse­r.

– De opfører sig ofte som legesyge teenagere på lagnerne, fortaeller Sinful-ejerne.

Blandt de aeldre kunder har ejerne også haft et par livsbekrae­ftende oplevelser.

Den første handler om en 83-årig kvinde, som havde mistet sin mand for 30 år siden, da hun henvendte sig til det aarhusians­ke netfirma.

På det tidspunkt havde hun ikke haft en orgasme i over 30 år, men det lavede en vibrator om på.

Den anden drejer sig om en endnu aeldre mand på 86 år, som ikke havde kunnet få rejsning i over ti år. Det afhjalp en penispumpe og ring, fortaeller Tonny og Mathilde.

Danskerne bruger alt for lidt på noget så vigtigt som deres sexliv

– I vores job handler det først og fremmest om at forstå kundernes behov frem for at vaere enig med dem. Vi tager vores kunder meget alvorligt og forsøger til enhver tid at agere med den største respekt for, at vi med vores produkter måske kan vaere med til at gøre kunderne lidt gladere, siger Mathilde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark