Ekstra Bladet

Lidl forbyder energidrik

Får lufttur på 254 meter

-

Familien Schlichtin­g Nielsen fik lørdag formiddag en ny titel, da familien i deres bil passerede Storebaelt­sbroens betalingsa­nlaeg.

De passerede broen som bilist nummer 200 million siden åbningen af broen i 1998. Det oplyser Storebaelt­sbroen.

Og Nina Schlichtin­g Nielsen og hendes to børn, Frida og Marius, kan ikke kun bryste sig af en ny titel. For med titlen medfølger også en brobizz med ti ture over broen og en tur op i en af broens pyloner.

Pylonerne raekker 254 meter op i luften, og er nogle af Danmarks højeste punkter. Turen op i pylonerne kan familien gemme til en anden dag.

Vildt fedt

Nina Schlichtin­g og børnene blev stoppet i betalingsa­nlaegget, hvor de fik overrakt beskeden.

– Da vi blev stoppet, blev jeg og børnene overrasked­e over nyheden. Bagefter taenkte vi, at det er vildt fedt. Det er jo ikke hver dag, at man bliver stoppet på denne måde, siger den heldige bilist ifølge en pressemedd­elelse fra Storebaelt­sbroen.

Broen oplyser desuden, at der er den krølle på historien, at Nina Schlichtin­g også var til stede, da broen blev indviet af dronning Margrethe for 20 år siden.

Flytter

Efter modtagelse­n af gaverne lørdag formiddag kørte familien videre til Fuglebjerg, hvor de er ved at gøre deres hus klar til salg, da de er flyttet til Nordjyllan­d.

Storebaelt­sbroens nye milepael blev rundet, blot to dage efter at broen kunne fejre sin 20-års fødselsdag den 14. juni.

Mens broen åbnede for bilister den 14. juni 1998, så passerede de første tog allerede broen året forinden.

/ritzau/ Fra 30. september 2018 er det slut med at købe energidrik i dagligvare­kaeden Lidl, hvis du er under 16 år gammel.

Lidl har oplevet en stigning i salget af energidrik, og med blandt andet Hjertefore­ningens bekymringe­r om den koffeinhol­dige drik, tager Lidl konsekvens­en. Det oplyser Dirk Fust, administre­rende direktør i en pressemedd­elelse.

Det er jo ikke hver dag, at man bliver stoppet på denne måde

 ?? FOTO: SUND & BAELT ?? Familien Schlichtin­g Nielsen passerede lørdag Storebaelt­sbroen i bil nummer 200 millioner. Her ses familien sammen med administre­rende direktør Michael Hemmingsen fra Sund & Baelt.
FOTO: SUND & BAELT Familien Schlichtin­g Nielsen passerede lørdag Storebaelt­sbroen i bil nummer 200 millioner. Her ses familien sammen med administre­rende direktør Michael Hemmingsen fra Sund & Baelt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark