Ekstra Bladet

Regeringen­s grønne løgne

- Jarl Feyling Veksøvej 19 Brønshøj

For nylig er det kommet frem, at regeringen­s nye ’grønne’ udspil desvaerre indeholder en raekke fejlbehaef­tede postulater. I udspillet har regeringen blandt andet pustet Danmark op til at vaere ’verdens bedste til grønt ivaerksaet­teri’.

Desvaerre pynter regeringen sig her med resultater, som den forrige regering opnåede mellem år 2013 og 2015. Siden har den blå regering desvaerre halveret den danske støtte til energifors­kning, hvilket har ført til, at Danmark ikke laengere er verdens bedste til grønt ivaerksaet­teri.

Regeringen­s politik har altså medført, at Danmark ikke laengere har den førerposit­ion, vi plejede at have. Samtidig tillader Lars Løkke og co. sig at bruge de gamle tal til at forsøge at bilde danskerne ind, at regeringen­s fejlslagne politik virker. Regeringen skader direkte den grønne dagsorden – og påstår dernaest det modsatte.

Statsminis­teren har efterfølge­nde poseret med et grønt vindmølles­lips for at markere sit grønne sindelag, mens erhvervsmi­nister Brian Mikkelsen har udtalt, at udspillet var ’det mest grønne energiudsp­il i historien’.

Begge tilkendegi­velser er enten lige lovlig smarte eller lige lovlig dumme.

Hvem ved: Måske har regeringen kombineret begge yderlighed­er – og i dette tilfaelde formået at vaere dumsmarte?

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Statminist­eren og erhvervsmi­nisteren – på graensen til dumsmarte, mener Jarl Feyling.
FOTO: JENS DRESLING Statminist­eren og erhvervsmi­nisteren – på graensen til dumsmarte, mener Jarl Feyling.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark