Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når der nu er så mange, der protestere­r over burkaforbu­d, er der så nogen, der kan forklare, hvordan f.eks. paskontrol, laegebesøg, kørekort og identifika­tion ved politiafhø­ring i trafikken foregår? Man kan have ballademag­ere mistaenkt for, at det er maskeforbu­ddet, der er generende.

Veber Finnedal København

at de fleste vel husker, da Chamberlai­n holdt sin ’Peace for our time’-tale. Et år senere skulle det vise sig ikke at vaere tilfaeldet. Er det samme tur, vi nu skal igennem med Trump og Kim Jong-un? Når der er gået et år, kan man vaere bange for, at det eneste, der er sket, er en mangedobli­ng af formuen hos Trump og dennes forretning­sforbindel­ser.

Kurt Larsen Vindebyvej 9

Herlev

at jeg har set mig nødsaget til at henvende mig til justitsmin­ister Søren Pape Poulsen for at få klarlagt reglerne vedrørende alkohol- og narkotest for de, der tager kørekort. Jeg mener, der er et meget klart hul i lovgivning­en her, og køreelever skal vel ikke kunne modtage undervisni­ng under påvirkning, og de skal da slet ikke have lov til køre – end ikke med en kørelaerer ved siden af sig.

Lone Gertrud Nielsen Nørregade 22

Varde

at Irak-kommission­en blev oprettet på baggrund af en grundlovss­tridig og FN-stridig krig mod Irak – gennemført på klart løgnagtigt grundlag. Kommission­en blev straks nedlagt af den nuvaerende regering. Tibet-kommission­en bliver genoplivet, da man nu kan se kraenkelse­n mod demonstran­ters rettighede­r. Skal vi anmode om proportion­er og dermed også genoptage Irak-kommission­en? Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Allé 35 Aarhus C

at det eneste, der ville aendre noget, var, hvis EU tog sig sammen og lavede en hjemsendel­sesordning for afviste asylansøge­re gaeldende for alle lande. Det fungerer ikke, som det er lige nu.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark