Ekstra Bladet

Kvist er faerdig ved VM

-

Danmark må med stor sandsynlig­hed spille VM-slutrunden i Rusland faerdig med bare 22 spillere.

Det skyldes den skade, der tvang William Kvist til at udgå efter en god halv time, da Danmark sled sig til en hårdt tilkaempet åbningssej­r mod Peru.

Det bekraefted­e en aergerlig Åge Hareide i aftes på pressemøde­t efter kampen.

– Kvist har formentlig braekket et ribben. Det får vi bekraeftet senere, men sådan var symptomern­e, forklarede nordmanden.

Hård modvind

William Kvist havde inden da vaeret i hård modvind i det peruviansk­e stormvejr, og da han blev ramt af et modstander­knae i naerkamp, var det forbi, selvom han i første omgang forsøgte at spille videre.

Men efter et par minutter blev smerterne for store, og han forlod det, der med stor sandsynlig­hed blev hans sidste VM-kamp, på en båre.

Dermed må Åge Hareide indstille sig på at spille VM til ende med en decimeret trup.

– Man kan kun skifte ud i truppen indtil 24 timer før den første kamp, så vi må spille resten af VM med 22 spillere, forklarer landstraen­eren.

Han skal nu til at overveje, om det skal vaere Lasse Schöne eller Michael Krohn-Dehli, der skal overtage pladsen ved siden af Delaney.

Fik krampe

Til gengaeld burde Andreas Christense­n, der også udgik til sidst, vaere fit for fight mod Australien på torsdag i Samara.

– Han fik krampe i en løbeduel, så vi tog ingen chancer. Heldigvis har vi flere gode alternativ­er i truppen, fastslår Åge Hareide.

 ??  ?? Midtbaneve­teranen led en hård skaebne, da Danmark åbnede VM med en sejr. Kvist forlod banen på en båre.
Midtbaneve­teranen led en hård skaebne, da Danmark åbnede VM med en sejr. Kvist forlod banen på en båre.
 ??  ?? – Det blev svaert til sidst. Men vi var solide, og forsvaret spiller fantastisk, sagde Kasper Schmeichel efter kampen.
– Det blev svaert til sidst. Men vi var solide, og forsvaret spiller fantastisk, sagde Kasper Schmeichel efter kampen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark