Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du bedre komme af med al din kreativite­t, end tilfaeldet var i går. Her kunne der godt vaere et par afvisninge­r og et par røde lys og andre stopsignal­er. Men i dag er der ingen stopklods, og det går måske ligefrem over i den modsatte grøft. Lad det ikke tage overhånd.

LØVEN 23/7-23/8

I dag glider samvaeret med andre mennesker lettere, end det har vaeret tilfaeldet noget tid. Først ville du gerne vaere alene, så ville din partner eller andre taette relationer måske også vaere lidt alene. I dag er der samvaer på tapetet, og det er endda i rigt mål. Nyd det.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag er det lettere at få oplevet noget nyt, end det var i går. Man kan sagtens opleve nyt alene, og på egen hånd, men du er i humør til at dele livets glaeder og oplevelser lige nu. Det er dine omgivelser heldigvis også mere i humør til, end de var det i går. Nyd det fuldt ud.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du bedre bede om en hjemmearbe­jdsdag, end du kunne i går, og det bør du endelig gøre. Du traenger nemlig til at vaere hjemme og til at vaere sammen med dine naermeste. Bor du alene, bør du besøge noget familie i aften, du traenger til at se dem.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endnu en dag vil du søge dit eget selskab så meget det nu engang er muligt. Men med en tyk streg under, at kun bliver så meget det nu er muligt. Der vil sikkert vaere flere der kraever at vaere sammen med dig, da de har et par planer, der også involverer dit selskab.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag går det bedre med at se dig selv i et mere positivt lys. Vi kan af og til fokusere alt for meget på fortiden, og på hvordan vi nu engang fik grebet en bestemt situation an. Husk nu at de fleste har glemt det igen, og så nyd at der en dag i dag, og en dag igen i morgen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I går havde du lidt en oplevelse af, at have en djaevel siddende på den ene skulder og en engel på den anden. Du havde lyst til at bruge penge, og du havde lyst til at gøre lige hvad du ville. Men du havde også samvittigh­edskvaler, i dag går du i den modsatte grøft. Giv los.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du bedre få tid til at se dine venner, hvilket du i høj grad traenger til. Det var lidt vanskeligt i går, da du havde et par ting at handle på i forbindels­e med dit job og dine ambitioner. I dag lader du ambitioner­ne hvile, og nyder at have gode venskaber i dit liv.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Endnu en dag er relationer og parforhold i fokus i dit liv, og i går var det ikke en let dag på den front. I dag ser anderledes positiv ud, du tager en ordentlig bid af livet, sammen med den du har kaer. Er du ikke i parforhold, bør du tage på date, der er romantik i luften i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Økonomien er i fokus igen i dag, og selvom den ikke har forbedret sig vaesentlig­t siden i går, finder du nok alligevel et par kreative løsninger, således at du kan få råd til lidt oplevelser. Økonomien bekymrer dig nu også mindre i dag, og det er kun godt, men vaer ikke ufornuftig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag går det langt bedre med at tro på dig selv, end det gjorde i går, hvor du godt kunne føle at det hele modarbejde­de dig lidt, i saerdelesh­ed omgivelser­ne. I dag ser mere positiv ud, og folk omkring dig vil naermest vaere entusiasti­ske på dine vegne. Nyd opbakninge­n i dag.

FISKENE 20/2-20/3

I går lørdag påbegyndte du sikkert et par praktiske pligter, du havde energi til det, indtil du pludselig gik ud som et lys. I dag kan du fortsaette hvor du slap, du har atter energien til det, og kan nå en bunke i dag, hvis du vil. Du har et duracell-batteri i ryggen, så tag bare fat.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark