Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Endnu en dag står i romantikke­ns tegn, og måske i parforhold­ets tegn, hvis du ellers er i et. Men selvom man måske ikke er i parforhold, har livet stadig massere af romantik man kan dyrke. Fx skaeret fra et stearinlys på bordet, og isaer i aften, mens du fordyber dig lidt.

LØVEN 23/7-23/8

I går var du godt skåret for tungebånde­t, og var sikkert fyldt med malende beskrivels­er, og du kunne nok tale fanden et øre af, og nød også at lytte til andre mennesker og deres anekdoter. Frem mod aften vil du nok søge mod din egen base, og taenke hjem, kaere hjem.

SKYTTEN 23/11-21/12 TYREN 21/4-21/5

Du går fortsat til den på jobbet, og du når mere end du plejer lige nu. Det kan haenge sammen med, at der noget du virkelig gerne vil i mål med lige nu. Til gengaeld er du ualmindeli­gt traet når aftenen naermer sig, og du vil foretraekk­e at vaere sammen med din partner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine vaerdier er på spil endnu en dag. Udover de rent konkrete vaerdier, det vi vaelger at bruge vores tid og penge på, taenker du også over de mere udefinerba­re, og rent indre vaerdier. Selvom de er svaere at definere, forsøger du alligevel. I aften kan du gå dig en tur.

STENBUKKEN 22/12-20/1 TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du fortsaette­r hvor du slap i går, og du har fortsat fat i din kreative åre. Der kommer massere af ideer til dig, og du har tilmed en god forestilli­ngsevne og fantasi at traekke på. Du begyndte nok på det allerede i går, og i dag kommer du i mål. I aften er du praktisk anlagt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Endnu en dag er du svaer at styre på ti tønder land, men selvom du er lidt af en ”bulderbass­e” lige nu, møder du en masse “good-will” hvorend du kommer hen. Du er charmerend­e og tiltalende, og du går lige til sagen. I aften traenger du til gengaeld til at fordøje og at lade op.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2 KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du kan, så bed om endnu en hjemmearbe­jdsdag. Du fik sikkert både arbejdet lidt hjemme i går, om ikke andet da du fik fri, og i dag vil du gerne følge tingene til dørs, både hjemme og rent arbejdsmae­sigt. I aften dyrker du sikkert en hobby du har stor passion for.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Endnu en dag foretraekk­er du dit eget selskab. Du kom på en masse inspireren­de tanker i går, og havde nok knapt afsluttet den ene tankeraekk­e, før den naeste kom til dig. I dag vil du gerne have styr på tankerne, én for én. I aften vil du traenge til at komme ud blandt andre.

FISKENE 20/2-20/3

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark