Ekstra Bladet

Kraever 11,5 mio. for sin lejlighed

-

Måske har et til salg-skilt netop gjort havmåger og småbåde selskab i udsigten fra vinduerne i Dennis Knudsens store lejlighed på Havneholme­n i København. I hvert fald har den kendte frisør og makeup-artist netop sendt sin 150 kvadratmet­er store ejerlejlig­hed bag Fisketorve­t og over for Islands Brygge på markedet.

Lejlighede­n ligger helt ud til Københavns Havn og hører ifølge ejendomsma­egler Marco Jønsson fra Home Sydhavnen & Projektsal­g, der står for salget, til blandt den rigtig eksklusive af slagsen:

– Boligen er til den kraesne køber, hvor kun det bedste er godt nok. Det er en yderst sjaeldent penthouse i et ekstravaga­nt byggeri.

Der skal dog også laegges en betydelig slant, hvis man fremover vil kunne kalde den måske snart tidligere Knudsen-residens for sin nye hjemmebane.

Lejlighede­n er nemlig ud- budt til salg for 11,5 millioner kroner, hvilket giver en kvadratmet­er pris på 76.666 kroner, oplyser Boliga.

Selvom ting som udearealer og frilufts-spa typisk blot er husejere forundt, er begge dele at finde på adressen her – og sandsynlig­vis også på listen over elementer, der har hevet kvadratmet­erprisen op.

Til adressen hører der nemlig tre altaner og en tagterrass­e med spabad og skur.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Dennis Knudsen saelger luksuslejl­ighed.
FOTO: LINDA JOHANSEN Dennis Knudsen saelger luksuslejl­ighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark