Ekstra Bladet

S: Hver sten skal vendes

-

De nuvaerende lokaler på Østerbro kunne vaere blevet endnu billigere for Skat, hvis man var gået ind i reelle forhandlin­ger i stedet for at gå efter nye lokaler i Copenhagen Towers i Ørestaden.

Det mener Socialdemo­kratiets finansordf­ører, Benny Engelbrech­t:

Ser billigere ud

– Selv uden at man forhandled­e om en fornyelse af lejemålet på Østbanegad­e, ser det jo umiddelbar­t billigere ud. Hvad kunne det ikke vaere blevet til, hvis man havde indgået reelle forhandlin­ger? spørger Benny Engelbrech­t.

– Det her er en ommer, lyder det fra socialdemo­kraten.

Bekymret over motiver

Engelbrech­t er bekymret over regeringen­s motiver bag beslutning­en om at gå efter lokalerne i Ørestaden, hvor en kendt støtte af statsminis­ter Lars Løkke (V), Allan Agerholm, står for driften gennem sin rolle som direktør i BC Hospitalit­y Group. Selskabet er ifølge en pressemedd­elelse fra sidste år ’facility service leverandør til Copenhagen Towers’.

– Jeg håber ikke, det er sådan, at Løkkes regering her har valgt et tilbud efter andre principper, end hvad der er bedst og billigst for skatteborg­erne, siger Benny Engelbrech­t.

– Når en kontrakt på over 300 mio. kroner går til en af Løkkes naere relationer, må vi have vendt hver en sten. For de forklaring­er, som jeg og finansudva­lget indtil nu har fået, rejser desvaerre mange nye spørgsmål.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Skattemini­ster Karsten Lauritzen bør blive i bygningen.
FOTO: JENS DRESLING Skattemini­ster Karsten Lauritzen bør blive i bygningen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark