Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Danmark har et landshold. Det hedder Schmeichel. Og tak for det.

Per Voetmann Gungdyvej

Hørning

at hold nu kaeft. Hvor mange fodboldtra­enere har ikke stået og sagt ’se op, inden du spiller bolden’? Men når man kommer på landsholde­t, så gaelder den regel måske ikke eller hvad? Nogle af de danske spillere ser ud, som om det er første gang, de har set en bold eller forsøgt at aflevere en bold.

Keld Rasmussen Håndvaerke­rbyen 37 Greve

at når et af kongehuset­s medlemmer, prinsesse Elisabeth, er afgået ved døden, er det meget ufint og aldeles taktløst at bruge den situation som satire i Slyngelstu­en. Selvom det er grovkornet satire på side 2 i Ekstra Bladet, man bliver praesenter­et for, er det ualmindeli­gt skamløst, og det må enhver med bare lidt mellem ørerne da kunne se. Veber Finnedal København

at regeringen roser sig selv for at have sparet 200 millioner på udflytning af statslige arbejdspla­dser, men hvorfor så etablere nye i København? Etabler dem i provinsen fra start. Så slipper man også for brokkeriet fra de ansatte. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at hvor er det altså bare synd for kulturmini­ster Mette Bock (LA), at hun ikke kan få lov til at saelge 40 procent af TV2. Men hvis det kan vaere en trøst, kan hun få lov til at saelge Operahuset.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at dagligt hører man ordet ’udfordring­er’ blive brugt. Alt, der før var problemer, er blevet omdøbt til ’udfordring­er’. Det er sgu en nem måde at komme problemern­e til livs på. Et andet ord, der efterhånde­n er mere end slidt, er ’fokus’. Vi har fokus på dit og fokus på dat. Også ’fremadrett­et’ haenger efterhånde­n én ud af halsen ligesom ’dialog’.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark