Ekstra Bladet

Måske er jeg bare ikke lige så liderlig som ham!

HUSKER DU GANGBANG-PER?

-

tiden otte måneder Hvis vi spoler tilbage, vil nogle af os kunne huske et grimt – men også vaeldigt underholde­nde – kommunalva­lg.

Ud over at Anna Mee Allerslev blev afsløret i graenseløs udnyttelse af embedsvaer­ket for at holde fest for 250 mennesker til en pris, der svarede til en børnefødse­lsdag for 12, stødte vi også på et ellers ikke så kendt navn, nemlig Per Zeidler. Altså ham gangbanger­en fra Djursland, der blev afsløret foran et forsamling­shus i Ammitsbøl på vej hjem fra et ordentligt gruppeknal­d med to damer ved navn Esther og Putte.

andet udeblevet fra Per var blandt et byrådsmøde for at kunne deltage i et af de saftige sex-arrangemen­ter, og som konsekvens af dette sluttede hans politiske karriere 9. november, da kollegerne afsatte ham som formand for familieudv­alget i Syddjurs.

Måske forståelig­t nok – jeg kan heller ikke forestille mig, at Jørgen Ramskov ville se med milde øjne på, at jeg droppede en af mine radioudsen­delser på Radio24syv med argumentet, at jeg skulle hjem og bolle.

Måske er jeg bare ikke helt lige så liderlig som Per – men måske handler det også om at prioritere.

gik ind i sagen, og Også politiet

Per blev sigtet for rufferi, for det viste sig jo, at de 6-12 dillermaen­d, der pr. arrangemen­t bollede Putte, Esther og alle de andre damer, nemlig betalte 1200 kr. for en time, og politiet måtte derfor undersøge, om Per selv havde scoret lidt guldmønt på bollefeste­rne.

Otte måneder er gået. Og nu taler Per Zeidler. Med pressen. Han er nemlig stadig ikke tiltalt. Ifølge ham selv er han end ikke blevet afhørt.

’Da vi startede, lavede vi en cigarkasse, som vi smed nogle penge i til indkøb af forskellig­e ting som lagner og dynebetrae­k, og der skal købes gummimaend og glidecreme og sexlegetøj og alt muligt. Og hver gang er der jo også kaffe og cola og chips. Nogle gange holdt vi også arrangemen­ter med lidt grillmad og muligheden for at få et glas vin eller en øl. Så alt imens løjerne foregik det ene sted, så kunne både kvinder og maend også hygge sig med noget mad og drikke ind imellem alt det fraekke’, siger han i et stort interview med Adresseavi­sen Syddjurs.

nu tidligere lokalpolit­iker Ifølge den betalte maendene typisk 1200

 ?? FOTO: JENS THAYSEN/RITZAU SCANPIX ?? Per Zeidler har endnu ikke fået sin sag afgjort – ifølge Zeidler selv er han ikke engang blevet afhørt.
FOTO: JENS THAYSEN/RITZAU SCANPIX Per Zeidler har endnu ikke fået sin sag afgjort – ifølge Zeidler selv er han ikke engang blevet afhørt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark