Ekstra Bladet

Ikke alene tabte Chris sig fem kilo. Han sover bedre om natten og har fundet ud af, at han godt kan undvaere kød uden at gå i panik

-

CHRIS INDVILLIGE­DE

af årsager, jeg vil lade ham fortaelle, men for mig handlede det om at vise at hvis Chris kan spise og leve af vegansk kost, kan alle.

Vi lagde ud med at tage cm mål og veje samt tage før-billeder. I den forbindels­e fik Chris min bog, ’Vegansk Vaegttab’, og han fik gode råd med på vejen om kost og traening. Derudover fik han personlig traening, når tiden tillod det – han har trods alt et meget pakket program, hvor livsstilsa­endring ikke var en del af planen med så kort varsel.

Jeg delte også med Chris, at han skulle vaere forberedt på, at det ikke altid er nemt at vaere veganer. Det er der flere grunde til: I begyndelse­n er man nødt til at forberede sig på uforberedt­e situatione­r på madfronten, hvor det kan vaere en god idé at have en madpakke med hjemmefra eller et madsted inden for raekkevidd­e med veganske alternativ­er, og man skal forklare sig over for mangt og mange. Begge dele fik Chris at føle.

Ofte er det nemlig sådan, at det ikke er veganere, der taler om deres livsstil hele tiden. Det er mest andre, der spørger stik imod hvad mange går og tror.

DET KAN VAERE

svaert at gå fra den ene yderlighed til den anden, så jeg må virkelig tage hatten af for Chris. Ikke mange kan holde så solidt et greb i sine principper. Fra den ene dag til den anden blev Chris veganer!

Ikke alene tabte Chris sig fem kilo. Han sover bedre om natten og har fundet ud af, at han godt kan undvaere kød uden at gå i panik. Han ved nu, at der findes mange gode alternativ­er, og så har jeg og andre bemaerket, at Chris har fået en flottere hud.

Ud over det føler Chris sig ikke oppustet, og han føler sig staerkere grundet sin traening.

Jeg synes, Chris har gjort det rigtig godt og taget udfordring­en til sig. Han har vaeret dedikeret og laert en masse.

HAN KUNNE

godt have tabt sig noget mere, men da der var et folkemøde og andre selskabeli­ge events, der kom i vejen, holdt det tallene lidt i stampe.

Når det er sagt, så er det ganske normalt i et vaegttab, og han har rigeligt at tage af. Når man har overskud af kalorier, har man som regel også meget muskelmass­e. Når man så kommer i underskud i forbindels­e med vaegttab, taber man muskelmass­e, og her ville mere traening og mere hjemmelave­t tilberedt mad have gavnet ham.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark