Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du føler dig vaeldig inspireret i dag, selvom du måske har haft en lidt urolig søvn i nat. Du lå måske og bryggede på en masse ideer, indenfor et område der muligvis er din passion. I dag må ideerne bare prøves af i praksis. Du skaerer ind til benet, og handler på tingene nu.

LØVEN 23/7-23/8

I dag traenger du til at gøre noget nyt sammen med familien. Noget der kommer lidt bag på jer alle. Hvis man altid gør det samme, kan det vaere svaert at få noget nyt at snakke om. Det er braendstof­fet i relationer, at få et par oplevelser sammen. I dag har I chancen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at vaere alene i dag, men blot fordi du er alene bliver det alt andet end kedeligt at vaere dig. Du har mange ideer, og du går og bliver inspireret i dit helt eget selskab. Du kommer måske på en ide der er så nyskabende, at den også vil komme helt bag på dig selv.

TYREN 21/4-21/5

Du skal ikke blive alt for forskraekk­et, hvis din partner har overraskel­ser i aermet i dag. Omvendt skal din partner også berede sig på dine overraskel­ser. I er begge i humør til overraskel­ser nu, og det kommer nok bag på jer begge, at I faktisk har samme planer for lige nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er på farten i dag, du kan sikkert nå en bunke. Men pas på at du ikke går for let henover tingene, og pas også på i trafikken. Du har benzin i blodet, og der kan let ske uforudsete ting, hvis man er for hurtig på aftraekker­en. Men nyd den energi du har til din rådighed i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at se gode venner i dag, og sammen kan I få en rigtig god dag, hvor I inspirerer hinanden gensidigt. I vil både vaere hudløst aerlige overfor hinanden, og sige alt hvad I har på hjerte uden omsvøb, og I vil bakke hinanden op. I får en god samtale med et godt modspil.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag er du i dit praktiske hjørne, og du fik sikkert også nået en bunke i går aftes. Men du er ikke uden fantasi, blot fordi du er praktisk. Du er måske netop praktisk fordi du ser nye muligheder, og fordi du har overrasken­de synsvinkle­r på tingene, og gør tingene på en ny måde.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din økonomi er på tapetet i dag, og du kan måske komme til uventede penge. Om det er fordi du er heldig med lotto eller andet, eller om det er fordi du har penge til gode fra en arbejdsgiv­er, er ikke til at sige. Men økonomien kan i hvert fald blive et positivt bekendtska­b i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dine ambitioner er i fokus i dag. Du vil gerne forsøge at bryde igennem med dine mange ideer. Måske har du saerligt én ide, som du måske mener det ligefrem er vaerd at forsøge at få patenteret. Du kan finde din indre opfinder frem i dag, du kan knokle målrettet lige nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Dine hobbyer og din fritid er på tapetet i dag, og du er generelt i humør til at der virkelig skal ske noget. Du kan nok naesten ikke få hurtigt nok fri fra jobbet i dag, selvom du er spraengfyl­dt med energi, er det ikke dit job der inspirerer dig nu. Men din kreativite­t er i højsaedet.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er karismatis­k i dag, og har gennemslag­skraft for to personer. Der vil både vaere folk der er tiltrukket af den energi, og som vil modtage den godt. Der kan også vaere folk der mener du fylder en tand for meget, og at du er lige vel kontant. Tag det sure med det søde.

FISKENE 20/2-20/3

Du har lyst til at få dig én på opleveren i dag, og det skal gerne vaere noget du aldrig har oplevet før. Du kan taenke ud af boksen, og forsøge at komme lidt ud af dagligdage­ns tryghed, og senere glaede dig over at du turde. Kast dig ud i tingene i dag, du har modet nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark