Ekstra Bladet

Kvinder KASTRERER deres maend med ord!

Han overlever i eget hjem ved at leve efter mottoet ’du får ret, hvis jeg får fred’. Så brokker hun sig til veninderne, fordi han er en vatpik, der ikke siger hende imod! Lotte Reimar fortaeller, hvorfor kvinder skal skrue ned for ordstrømme­n

- FOTO: SHUTTERSTO­CK.COM, RASMUS FLINDT PEDERSEN

Kvinder er maerkelige! Vi forelsker os i en mand og gør det herefter til vores hovedformå­l at forandre ham. Nogle maend giver bare op! Kvinden får ret, hvis han bare kan få lidt fred i ørerne.

Når det så lykkes kvinden at gøre manden til en appendiks i hans egen tilvaerels­e, så gider hun ikke knalde ham mere!

Hvorfor denne besynderli­ge strategi?

KVINDER STILLER alt for høje krav til sig selv og deres omgivelser!

Hjemmet skal ligne en boliginspi­rations-side fra Alt for damerne. Vi skal vaere slanke, succesfuld­e karrierekv­inder og samtidig vaere de perfekte overskudsm­ødre, der lige laver hjemmelave­de pizzabolle­r til sommerfest­en i 6.B. Altsammen uden at neglelakke­n skaller!

Problemet er, at det ikke er fysisk muligt, at HELE tilvaerels­en fremstår perfekt, så laenge døgnet kun har 24 timer! Derfor bliver vi frustrered­e og stressede.

Og så er der kun én, det kan gå ud over – manden!

DEN MAND, der kom til at foreslå, at man da bare kan købe nogle faerdige pizzabolle­r i Netto, og som åbenbart ikke forstår, at man ikke kan vaere den perfekte overskudsm­or, medmindre de skide pizzabolle­r er hjemmebagt­e! En time før sommerfest­en i 6.B og de livsnødven­dige, hjemmelave­t pizzabolle­r kommer han stille og roligt ind ad døren.

Han var egentlig i ganske fint humør, da han kørte hjem fra arbejde og havde glaedet sig til at fortaelle sin dejlige kone, at han netop havde landet en stor kunde. Men det gode humør bliver hurtig ødelagt, da han traeder ind ad døren!

NU BLIVER HAN overfaldet med ord! Ord, ord, ord!

Kvinder bruger alt for mange ord, og maend kan slet ikke høre, hvad vi siger, når der kommer 8000 ord i minuttet.

Han hører kun noget med ’for sent’, ’pizzabolle­r’ og ’en neglelak, der nu også skaller!’.

Han foreslår nu igen den ikkeeksist­erende mulighed at købe pizzabolle­r i Netto og mener ikke, at der er nogen, der ser, at neglelakke­n skaller.

NU KNAEKKER FILMEN HELT for kvinden, der jo kaemper for, at det hele skal vaere perfekt. 8000 ord i minuttet bliver nu til 9000 ord!

Manden opfanger noget med ’manglende respekt’ og ’egoistisk’. Manden traekker sig fra det rum, der pludselig er forvandlet til en slagmark – han forstår slet ikke problemet! Kvinden føler sig svigtet! For hun har ikke forstået, at det faktisk kun er HENDES ambition, at det faelles hjem skal ligne en boliginspi­rations-side fra Alt for damerne.

Manden er ligeglad med rustfarved­e sofapuder og mener i øvrigt godt, at man kan vaere gode foraeldre, selvom pizzabolle­rne er købt i Netto. Han elsker i øvrigt også sin kone, når neglelakke­n skaller.

MAEND TRAEKKER SIG, når kvinder bruger for mange ord! Maend tager ikke en diskussion, de ikke forstår indholdet af! Mange maend vaelger at overleve i eget hjem ved at leve efter mottoet ’du får ret, hvis jeg får fred’.

Og så brokker kvinden sig til veninderne, fordi hun synes, at han er en vatpik, der ikke siger hende imod!

Sandheden er, at hun har ’kastreret’ ham med sine mange ord!

Kvinder skal huske, at maend ikke kan laese tanker og saetter pris på, at en problemsti­lling er helt konkret.

KVINDEN KUNNE have sagt ’jeg føler mig presset! Jeg vil så gerne gøre alting perfekt, men jeg kan ikke nå det’.

Måske havde manden svaret ’du gør alting så godt! Du er smuk, selvom din neglelak skaller, og du er en fantastisk mor, selvom du ikke laver hjemmebagt­e pizzabolle­r’. Måske var det endt med et blowjob for at fejre den nye kunde. Og pizzabolle­r fra Netto!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark