Ekstra Bladet

Kim Vibe-Petersen og René Sindlev havde store planer, da de slog sig sammen om Parsifal III, men det endte med at få økonomiske og personlige konsekvens­er for dem begge

- NICK STURM

Parsifal III kløvede sig gennem det dybe blå på vej ind i havnen i Genova i Italien, hvor lystyachte­n har ligget til kaj siden oktober sidste år.

Havet er dog langtfra det eneste, der er blevet splittet ad af den luksuriøse yacht. Også venskabet mellem skibets ejere, rigmaenden­e Kim Vibe-Petersen og René Sindlev, er gået i opløsning, siden de i 2010 gik ombord i faelles ejerskab af fartøjet.

Deres plan var at tjene på at leje skibet ud, men en strid om manglende millioner, for høj vaerdisaet­telse og et dyrt sejl skød venskabet og partnerska­bet i saenk. Siden da er det aldrig blevet genoprette­t.

Det bliver det nok ikke foreløbigt.

– Vi er ikke det, man kalder ’friends’ laengere. Det er vi sgu ikke, siger Kim VibePeters­en, der selv designede og købte skibet i 2005 for mere end en kvart milliard.

Jeg er ikke Joachim von And, men det er ikke noget, der forstyrrer min økonomi

heller

Selskabet storbløder

Rigmaenden­e har sat Parsifal III til salg, men de kan ikke komme af med det. Derfor saenkede de for nylig prisen med 12 millioner kroner, så det i dag kan erhverves på yacht-børsen kroner.

Imens storbløder dere faelles selskab, der driver u lejningen af skibet. I selsk bets seneste regnskab, de netop er blevet offentli gjort, lyder underskudd­et p 13,9 millioner kroner efte skat.

Dermed har deres par nerskab i alt tabt 149,3 mil oner kroner siden stiftelsen for 140.842.80

 ??  ?? Her er der daekket op til middag på daekket, mens solen
Her er der daekket op til middag på daekket, mens solen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark