Ekstra Bladet

ND I STYACHT

- Nick@eb.dk

00

es udkaer igpå er

rtlin i 2010, men selvom beløbet er stort, understreg­er Kim Vibe-Petersen, at det ikke rører ham.

To voldgiftss­ager

– Mit firma har en bogført egenkapita­l på 530 millioner kroner.

– Jeg er ikke Joachim von And, og det er bedst, hvis den bliver solgt, men det er ikke noget, der forstyrrer min økonomi, siger Kim Vibe-Pedersen.

Venskabet mellem Kim Vibe-Petersen og René Sindlev kom på gyngende grund, få år efter de slog sig sammen.

Kim Vibe-Petersen blev beskyldt for at have benyttet skibet privat uden at betale en krone

René Sindlev beskyldte Kim Vibe-Petersen for at have benyttet skibet privat uden at betale en krone, selvom de på forhånd havde aftalt, at de skulle betale for privat brug.

Desuden mente René Sindlev, at skibet var vaerdisat 65 millioner kroner for højt, at der var bogført udgifter, der ikke tilhørte partnerska­bet, og at Kim Vibe-Petersen havde købt et 1600 kvadratmet­er stort sejl med TopbrewerS­canomats logo – navnet på Kim Vibe-Petersens virksomhed – og ladet det faelles selskab betale.

Beskyldnin­gerne resultered­e i to voldgiftss­ager. Den første vandt Kim Vibe-Petersen, men det står endnu ikke klart, hvad udfaldet blev af den anden.

De to rigmaend påstår begge hårdnakket, at de fik medhold.

– Jeg vandt ni ud af ti punkter i den anden sag. Det eneste, han fik ud af det, var spileren (et stort forsejl på et skib, red.) til en vaerdi af 8000 euro (60.000 kroner, red.), siger Kim Vibe-Petersen.

René Sindlev har ikke ønsket at medvirke i denne artikel, men han har tidligere understreg­et over for Børsen, at han vandt den anden voldgiftss­ag.

Men René Sindlev kunne ikke dokumenter­e det, fordi både han og Kim Vibe-Petersen angiveligt skulle vaere bundet af en hemmelighe­dsklausul i forbindels­e med voldgiftss­agerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark