Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag er et lille skift på vej i dit liv. Du har de sidste par dage haft en masse ideer, men i dag forsøger du virkelig at handle på dem. Det kan godt blive en lille smule op ad bakke, der er ingen foraeringe­r i luften. Men det positive er, at du virkelig er en handlingen­s ”mand” lige nu.

LØVEN 23/7-23/8

Du har nok følt at du har måttet kaempe lidt hårdere for tingene, end du er vant til, her på det seneste. Saerligt kan i går godt have vaeret en udfordrend­e sag for dig. I dag bliver desvaerre ikke meget bedre, du kan føle at du møder et par lukkede døre. Alt bliver bedre i morgen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du tager fat en sidste dag, og du kommer rundt blandt mange mennesker endnu en dag, inden du endelig hiver stikket fuldkommen ud i aften. Her vil du vaere afvisende overfor de fleste typer aftaler, du har nemlig en aftale med dig selv om, at tage dig lidt af dig selv.

TYREN 21/4-21/5

Du har gået og ladet op for dig selv de seneste par dage, da du har følt dig mere traet, end du måske laenge har gjort. Men i dag traenger du til at der skal ske noget, og du handler på tingene, isaer frem mod i aften, vil du saette handling bag ordene. Men alting tager tid, husk det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage hvor du har vaeret hjemme, eller måske har vaeret sammen med familien, traenger du til at komme ud blandt andre mennesker. Du vil gerne bruge tid på dine fritidsint­eresser og på dine hobbyer. Men du kan få svaert ved at finde tiden. I morgen går det bedre.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par lidt spekulativ­e dage, tager du fri fra tankemylde­ret hen mod aften. Her vil du gerne have der skal ske noget, gerne sammen med andre mennesker. Du vil forsøge at kontakte så mange du kan, men folk kan vaere ret optagede. Men måske er du heldig alligevel.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage med fokus på dit parforhold, hvis du altså er i et, og med fokus på relationer helt generelt, traenger du måske til at hive stikket lidt ud i dag. Isaer i aften vil du have det på den måde. Det er også ok, men vaer opmaerksom på hvordan du siger det til folk.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter at have vaeret meget på farten de seneste par dage, hvor du har nået en hel masse, traenger du til at vaere hjemme i dag. Batteriet er helt fladt,og det kan vaere du skal satse på at familien pusler lidt om dig. Ellers må du jo selv overskue hvad du nu engang kan.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Først på dagen har du måske en del aftaler at se til. Du kører på fra tidligt på dagen, men når du kommer frem til aften, kan du holde helt velfortjen­t fri. Det vil du virkelig også traenge til, du vil gerne saette alting lidt på standby. Gør det endelig, du har ikke energi til andet.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fortsat lyst til at tage fat, og du har generelt vaeret flittig de seneste par dage. Til gengaeld vil du så traenge til at holde fuldkommen fri i aften, gerne sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du har brug for en stille aften med tryghed, hvor ingen taler.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil gerne have at der endelig skal ske noget igen, efter et par dage med en masse tanker om dit og dat. I aften vil du vaere spontan, da du mener det er for kedeligt bare at vaere for dig selv, eller bare at vaere hjemme. Men bliv ikke for skuffet, hvis folk allerede har planer.

FISKENE 20/2-20/3

Efter at have haft fokus på dine ambitioner over noget tid, har du i dag mere lyst til at have fokus på de sjove sider af tilvaerels­en også. Blandt andet dine venner, dem vil du rigtig gerne se noget til lige nu. Men der er sikkert en masse du skal klare, før du kan holde fri.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark