Ekstra Bladet

Nu venter Kroatien: VM’s bedste midtbane

-

MOSKVA (Ekstra Bladet): Det vil få enhver traener til at slikke sig om munden. For det smager altså bare af storhed, af kvalitet, af klasse, når man kaster blikket på den kroatiske midtbane.

Prøve lige at se navne som: Luca Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Mateo Kovacic og Marcelo Brozovic. Findes den i grunden bedre ved VM? Man har i hvert fald lov til at have sin tvivl.

Det er de stjernespi­llere, der venter Danmark på søndag i Nizhny Nogorod i 1/8finalen ved VM.

VM’s måske staerkeste midtbane indtil videre. Kroaterne har leveret solidt i gruppespil­let. De imponerede ligefrem i 3-0-sejren over Argentina.

– Kroatien er måske det hold, der har spillet bedst under VM-slutrunden. Det bliver en stor udfordring, men vi kan godt besejre dem, mener Nicolai Jørgensen, der blev på baenken hele kampen mod Frankrig.

Scout på Kroatien

– Kroatien har overrasket mig meget. Det er langt fra en ønskemodst­ander. Men når du er i en 1/8-finale kan du ikke forvente lette kampe, siger Thomas Delaney, der specielt var imponeret over kroaterne bedrifter i 3-0-triumfen mod Argentina.

Åge Hareide har haft en scout til at følge gruppe D indgående ved VM. Derfor vil landstraen­eren også i løbet af onsdagen vaere fuldt opdateret på søndagens modstander, når han får en faerdig rapport på Kroatien.

– Jeg har set Kroatien, og de har leveret gode praestatio­ner ved VM. Nu er vi nået til knock out-fasen, hvor vi er nødt til at vaere smarte, siger landstraen­eren.

 ??  ?? Luca Modric og Kroatien vandt 2-1 over Island og Argentina vandt 2-1 over Nigeria. Begge hold er i 1/8fnalen. Foto: AP
Luca Modric og Kroatien vandt 2-1 over Island og Argentina vandt 2-1 over Nigeria. Begge hold er i 1/8fnalen. Foto: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark