Ekstra Bladet

20 SEKUNDER I

-

MOSKVA (Ekstra Bladet): Glaeden og forløsning­en var til at få øje på, da de danske spillere efter den dejlige nullert mod Frankrig var ude og takke de danske fans på Luzhniki Stadion.

Men på de celebre pladser, hvor spillerfru­er og andre VIP’er har plads, udspillede der sig en romantisk scene, der var som taget ud af en tåreperser fra Hollywood.

Her fik tårerne nemlig frit løb, da landsholde­ts leder og anfører, Simon Kjaer, var ude og hilse på sin hustru, Elin Gollert Kjaer.

Skulle til doping

Tv-kameraerne fangede den rørende scene, hvor Fru Kjaer slet ikke kunne holde tårerne tilbage.

Og der var en saerlig grund til, at momentet blev så følelsesla­det.

– Det var fordi, jeg skulle til doping, så jeg kunne ikke komme ud og sige hej bagefter. Hun er fløjet til Moskva for at se mig, og så havde hun praecis 20 sekunder, før jeg skulle til doping, så det var selvfølgel­ig hårdt for hende – og egentlig også for mig, for jeg havde glaedet mig til at se hende, fortaeller Simon Kjaer.

Det er også rigtig laenge siden, aegteparre­t sidst har set hinanden.

Landsholde­t har vaeret samlet siden 28. maj, så der var store forventnin­ger, da Elin Gollert Kjaer påbegyndte den mindst seks timer lange flyvetur fra Sevilla til Moskva.

Inden afrejsen havde moren til Simon Kjaers to sønner på Instagram afsløret, hvor meget hun glaedede sig til gensynet.

– Ja, for fanden. Endelig sker det. Jeg glaeder mig så meget. Jeg ved ikke, hvad der gør mig gladest. At se min mand i fem minutter eller at se Danmark spille. For pokker, jeg savner dig, Simon, men du skal ikke komme hjem endnu, lød den kaerlige opbakning.

Men da de forventede fem minutter blev reduceret til 20 sekunder, løb følelserne over deres bredder.

Enormt stolt

– Selvfølgel­ig er hun glad, men det er også en kombinatio­n af, at vi ikke har set hinanden i lang tid, og hun er fløjet langt. Så bliver man skuffet i et kort øjeblik, ikk’? Selvfølgel­ig er hun glad, men det er også en lidt ambivalent følelse. Sådan er det, men nu har hun også lige ringet, så det er fint, fortaeller en glad Simon Kjaer, der ikke laegger skjul på, at savnet af familien er den hårdeste pris for opholdet i Rusland.

– Ja, det er det absolut. Det er fandeme lang tid uden min kone og mine drenge, men det er endnu en gang en af ulemperne ved at spille fodbold, men så får vi så meget andet, vi er glade for. Vi får lov til at spille kampe som den i dag, og det er exceptione­lt.

Det er noget af det fedeste, og det man håber på, forklarer Kaptajn Kjaer, der ikke kan skjule sin stolthed over at have ført Danmark til den første VM-ottendedel­sfinale i 16 år.

– Det er kaempestor­t også for mig og den udvikling, jeg har haft på landsholde­t. At føre drengene og Danmark ud, er noget jeg er enormt stolt af, siger han og fortsaette­r.

– Det er en kaempe bedrift og et kaempe resultat for os. Det var det, vi havde håbet på og nok også forventet, selvom det var et lidt unødvendig­t

For pokker, jeg savner dig, Simon, men du skal ikke komme hjem endnu

Det er fandeme lang tid uden min kone og mine drenge, men det er endnu en gang en af ulemperne ved at spille fodbold

pres, vi havde lagt på os selv.

Vi føler, at vi har.

Nu kan alt ske. Vi mangler i hvert fald ikke noget på selvtillid­en og optimismen. Det er en dejlig dag.

Dem kommer der forhåbentl­ig flere af til VM, og så må familien Kjaer vente lidt på det store gensyn. det er det niveau,

 ??  ?? Rørende
– Jeg ved ikke, hvad der gør mig gladest. At se min mand i fem minutter eller at se Danmark spille, fortalte Simon Kjaers hustru, Elin Gollert Kjaer.
Rørende – Jeg ved ikke, hvad der gør mig gladest. At se min mand i fem minutter eller at se Danmark spille, fortalte Simon Kjaers hustru, Elin Gollert Kjaer.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark