Ekstra Bladet

SÅ GÅR DET HJEMAD

Personlige og familiaere forhold er årsag til, at Erik Johansson vender tilbage til Sverige og Stockholm

-

Jeg har haft en fantastisk tid i FCK og København, hvor jeg har oplevet store ting og fået staerke venskaber

Erik Johansson er som ventet fortid i FC København. Han er solgt til Djurgården­s IF, skriver københavne­rne.

Personlige og familiaere forhold er årsag til, at svenskeren vender tilbage til Sverige og Stockholm, skriver FCK på sin hjemmeside.

– Det er en meget speciel situation, hvor Erik er kommet til et punkt, hvor han ikke føler, at han af familiaere årsager kan blive i København, men er nødsaget til at vende tilbage til Sverige, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Friede til kaeresten

Tidligere i år friede Johansson til landsmande­n og tvvaerten Carina Berg, der har et barn fra et tidligere forhold.

Og derfor ønsker forsvarssp­illeren at begynde et nyt familieliv hjemme i Stockholm.

– Der skal ikke vaere tvivl om, at vi er aergerlige over, at det er endt sådan, men det er mennesker, vi arbejder med, og derfor må vi acceptere, når den slags sker i livet, siger Solbakken.

Har afløser klar

– Erik har haft et staerkt ønske om det her og har selv accepteret de personlige økonomiske betingelse­r, der følger, når man køber sig ud af en kontrakt. FCK har allerede fundet en afløser i Sotirios Papagianno­poulos.

Johansson takker FCK for den løsning, der er fundet. Svenskeren havde kontrakt med FCK frem til sommeren 2021.

– Jeg er ked af, at jeg forlader FCK på den her måde, men for mig var der ikke nogen anden udvej. Jeg har et meget staerkt behov for at kunne vaere hos min familie, og det kunne kun lade sig gøre ved at flytte til Stockholm.

Ros til Djurgården­s IF

– Jeg er også glad for, at Djurgården­s IF også har bidraget til den her løsning. Jeg har haft en fantastisk tid i FCK og København, hvor jeg har oplevet store ting og fået staerke venskaber, siger Erik Johansson.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? En realitet
– Jeg er ked af, at jeg forlader FCK på den her måde, men for mig var der ikke nogen anden udvej, siger eks-FCK’eren Erik Johansson.
FOTO: PHILIP DAVALI En realitet – Jeg er ked af, at jeg forlader FCK på den her måde, men for mig var der ikke nogen anden udvej, siger eks-FCK’eren Erik Johansson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark