Ekstra Bladet

Fed ferie og donation: Så taette er de

-

Der tegner sig flere forbindels­er mellem Lars Løkke Rasmussen og den bestikkels­esdømte Claus Hougesen.

It-topchefen, som Løkke selv betegner som en af sine ’gode cykelvenne­r’, har tidligere inviteret Venstre-formanden på ferie under mondaene forhold.

I foråret 2015 boede Hougesen og Løkke sammen i førstnaevn­tes eksklusive luksusvill­a, som ligger i det mondaene Port d’Andratx på Mallorca.

Det har salgsdirek­tør Kim Holtum Schouw fra firmaet 3A-it bekraeftet over for Ekstra Bladet.

– Jeg var selv med, har Kim Holtum Schouw forklaret.

Indkvarter­ingen på ferieøen Mallorca, hvor Hougesen og Løkke blandt andet cyklede sammen, hører i den grad til i en kategori, som typisk bliver betegnet som luksus.

Den knap 400 kvadratmet­er store villa med udsigt over marinaen i Port d’Andratx tilhørte tidligere Morten Kirk Johansen fra Legofamili­en. Den ligger på en 1800 kvadratmet­er stor grund med pool og har, ifølge det spanske ejendomsre­gister, også en separat lejlighed på 104 kvadratmet­er.

Flot donation

Lars Løkke Rasmussens forbindels­e til Claus Hougesen bliver desuden understreg­et af en flot donation til statsminis­terens LøkkeFonde­n.

Da Venstre-formanden modtog Ekstra Bladets nytårstors­k i januar 2015, dukkede cykelvenne­n op med en check på knap 35.000 kroner, som ubeskåret gik til Løkkes fond.

Da Ekstra Bladet senere spurgte Løkke til de personlige relationer til Hougesen, gjorde han imidlertid alt for at nedtone det.

– Jamen nu har jeg, som du ved, et stort og omfangsrig­t vennebegre­b, som også inkluderer Ekstra Bladet, lød det fra Løkke. hjertebarn,

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark