Ekstra Bladet

Cola i koppen

- Lsp@eb.dk

Ikke desto mindre valgte udlaending­e- og integratio­nsminister Inger Støjberg (V) at tage udfordring­en op, da hun torsdag eftermidda­g sad på Ekstra Bladets redaktion for at skrive med danskerne.

Ministeren håbede, at nogle af de såkaldte tastaturkr­igere ville komme ud af deres skjul og finde vej til deres computere og give deres aerlige meninger til kende.

Også mange rosende ord

Over 1200 henvendels­er kom der fra interesser­ede laesere. Mange tog sig tid til at sende rosende ord og opbakning. Sammenlign­inger mellem Inger Støjberg og skinker, samt spørgsmål om alt mellem himmel og jord, blev det også til.

En enkelt bruger ville gerne vide, om Inger Støjberg datede en fra den kongelige livgarde, som der har floreret rygter om.

Ministeren måtte skuffe den mandlige laeser og afkraefte rygtet med, at hun i øjeblikket er single.

Den informatio­n skabte til gengaeld en mindre storm af tilbud fra mandlige brugere, der alle gerne ville invitere Inger Støjberg ud.

Selvom tilbuddene var mange, valgte hun ikke at tage imod nogen af dem.

Da den afsatte time var rendt ud, stod det klart, at det ikke var tid nok til at svare på alle de mange henvendels­er.

Inger Støjberg var mere end klar til at blive siddende og svare på de mange henvendels­er, men en stram tidsplan efterlod ikke megen ekstratid til at svare brugerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark