Ekstra Bladet

– De forsvinder jo ikke

-

Han kender en raekke af LTF-bandens medlemmer i forvejen, fordi han har forsvaret dem ved forskellig­e retssager. Blandt andet bandens praesident, Shuaib ’Shebbi’ Khan.

Nu skal advokat Michael Juul Eriksen så forsvare hele banden ved den kommende retssag, hvor myndighede­rne vil kraeve banden forbudt ved lov.

Ingen overraskel­se

– Den udmelding, som justitsmin­isteren kom med i dag, kommer jo ikke som nogen overraskel­se, siger den kendte forsvarsad­vokat om udmeldinge­n om, at man nu er klar til gå i retten og her forsøge at få LTF gjort forbudt.

– Det, man jo helst ser, er, at de her mennesker forsvinder fuldstaend­ig. Men det gør de altså ikke. De vil stadigvaek vaere her, og de vil stadigvaek kende hinanden.

Til Højesteret

– Så det eneste, man rent faktisk opnår, er, at der forsvinder nogle t-shirts og hatte, der står LTF på, mener forsvarsad­vokaten.

– Den her sag kommer til at køre i rigtig mange dage. Den vil formentlig komme til at gå hele vejen til Højesteret. Det kan tage flere år, siger forsvarsad­vokaten tilføjer:

– I realiteten alt sammen for at få forbudt noget tøj.

– I øvrigt mener jeg, at anklagemyn­digheden får svaert ved at bevise, at de (LTF, red.) er en forening i grundloven­s forstand, og det som sådan er foreningen – og ikke dens medlemmer – der er voldelig, siger Michael Juul Eriksen. og

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Advokat Michael Juul Eriksen skal forsvare banden ved den kommende retssag.
FOTO: PER RASMUSSEN Advokat Michael Juul Eriksen skal forsvare banden ved den kommende retssag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark