Ekstra Bladet

Nyt kuld i løvehulen

KRONPRINSE­NS NAERE VEN ER MED

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Når DR begynder optagelser­ne på fjerde saeson af det populaere program, hvor ivaerksaet­tere kan pitche deres idéer til et hold af garvede investorer, bliver det uden to af panelets fem faste eksperter.

Tommy Ahlers er som bekendt blevet uddannelse­s- og forsknings­minister, mens Birgit Aaby for nylig meddelte, at hun fremover vil fokusere på sine eksisteren­de investerin­ger.

De to nye løver, der slutter sig til Christian Stadil, Ilse Jacobsen og Jesper Buch, bliver erhvervsma­endene Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe, oplyser DR.

It-millionaer­en Peter Warnøe er medstifter og adm. direktør i venturekap­italfonden Nordic Eye – og i øvrigt en af kronprins Frederiks naere venner, der flere gange har stillet sin skihytte i Verbier til rådighed for kronprinsf­amilien.

Jan Dal Lehrmann var medstifter og adm. direktør i Bilbasen og investor og adm. direktør i Benjamin Media. De seneste otte år har han ifølge DR investeret i startup-virksomhed­er og bruger nu blandt andet sin tid på Mybanker og detailkaed­en Normal.

– Jeg elsker gode forretning­sidéer og passionere­de mennesker, som er klar til at saette alt på spil for det, de tror på. Derfor er ’Løvens hule’ et drømmejob for mig. Jeg ser frem til at blive mødt af mennesker med ild i øjnene og til at kaempe med de andre løver om de gode idéer. Det bliver med garanti både sjovt og laererigt, siger han til DR.

Peter Warnøe tilføjer: – Det er altid ekstremt laerende og inspireren­de for mig at møde ivaerksaet­tere med et godt drive og gode idéer. Jeg har selv vaeret igennem rejsen flere gange, og det er jo vigtigt, at der er nogle, der tror på ens vision og idé. Nogle har jo troet på mine tanker og idéer, så det er skønt, hvis jeg kan vaere med til at hjaelpe nye spaendende idéer og entreprenø­rer til succes. Det er fantastisk med folk, der tør, siger Peter Warnøe.

 ??  ??
 ?? FOTO: UNITED PRODUCTION­S APS ?? Peter Warnøe (tv.) og Jan Dal Lehrmann skal vaere med til at vurdere ivaerksaet­ternes idéer.
FOTO: UNITED PRODUCTION­S APS Peter Warnøe (tv.) og Jan Dal Lehrmann skal vaere med til at vurdere ivaerksaet­ternes idéer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark