Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at lige siden Jakob EllemannJe­nsen begyndte at optraede i medierne, har jeg syntes, at han var en hoven klump uden sin fars finesse. Alligevel vil jeg give ham cadeau for hans miljøtilta­g og tilsynelad­ende interesse for saerlige naturområd­er.

Palle Christians­en Jungshoved

Praestø

at der burde vaere en, der foraerer Uffe Elbaek et grønt tylskørt, som han kan springe rundt i. Dertil han kan måske låne Marianne Jelveds håndtaske til at svinge med, mens han svanser rundt i den politiske arena.

Uffe – politik er for voksne og ikke idéer, man henter i børnehaven, hvor drømme trives. B. Torn Strandvaen­get 16 Dragør

at det er fantastisk, at regeringen vil lave et udrejsecen­ter for afviste asylsøgere. Jeg er sikker på, at der er gode penge at tjene. De lande, som ikke selv har et sådan center, vil bestemt betale godt for at leje vores. Danmark er kendt for sin humanisme og velfaerd, så måske der ligefrem kan vaere prestige i at bruge dansk-drevne udrejsecen­tre. Vi har altid vaeret visionaere og modige på udlaending­eområdet – det er på tide, vi tjener penge på det.

Nicolai Sennels København

at det er efterhånde­n noget traettende, at Ekstra Bladet konstant er som paralysere­t over folk, som det går godt, og som tjener penge. Nu er det DBU og fodbolddre­ngene, der skal have en lille snert af mistaenkel­iggørelse, Hvis Ekstra Bladet så voldsomt higer efter retfaerdig­gørelse, kunne de så ikke kigge lidt på chefredakt­ørens gage, der naesten stiger proportion­elt med det dalende oplag af avisen. Veber Finnedal København

at det åbenbart er faldet FIFA for brystet, at der blev reklameret med store patter. Godt FIFA skrider ind mod publikum og lader DBU betale for store patter. Det er så kønsdiskri­minerende, som det kan vaere. Hvad er der galt med små patter?

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark