Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Endnu en dag kan du få handlet på dine mange ønsker og ambitioner, som du sikkert er godt i gang med. I dag saetter du også ord på disse overfor omgivelser­ne, og du gør det i store, flotte og brede vendinger. Slå bare ud med armene, før dig frem og sig - ”her kommer jeg!”

LØVEN 23/7-23/8

Du knokler løs i dag, og det gjorde du også i går, men i dag vil du også gerne have ros for dine bedrifter. Det er også kun rimeligt, du ligger ikke på den lade side. Du kan også vaere helt rolig, folk finde generelt de store ord frem i dag, og det gør du sikkert også selv. Nyd det.

SKYTTEN 23/11-21/12

I går kiggede du lidt på økonomien og var måske først lidt bekymret. Men siden fandt du sikkert ud af, at der alligevel var et økonomisk råderum at taere på. I dag er du derfor fuldkommen ubekymret på dén konto, og derfor tillader du dig selv en masse. Giv los.

TYREN 21/4-21/5

Der bor lidt af en eventyrer i dig for tiden, livet skal slet ikke vaere så kedeligt. Du kan roligt ty til de helt store armbevaege­lser nu, og så se om tøj og rammer kan holde. Af og til skal man have én på opleveren, så man får et overskudsl­ager til at klare den grå trivielle hverdag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er kreativ som bare pokker i dag, og du har en godt kørende hjerne. Der er massere af ideer, og du har også evne for at føre dem ud i livet, til stor glaede for dig selv og dine omgivelser. Der er virkelig noget ved livet i dag, og du kan lige så godt nyde det fuldt ud.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Endnu en dag er du fuldkommen i dit es, og det kommer dine omgivelser også til at maerke. Men tag bare fat, du kan tåle det, og det kan folk omkring dig også. Du er charmerend­e, og du bruger denne charme på effektiv vis i dag. Du skal ikke saette dit lys under en skaeppe netop nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger måske fortsat til at tage dig lidt af dig selv. Tillad dig det bare, og vaer gerne lidt god ved dig selv. Tillad dig selv noget luksuriøst og overdådigt, det giver dig den vitalitet der skal til, når du atter må ud i verden og bestille dagens gode gerning. Giv dig selv fri i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har det rigtig godt i samvaer med dine naermeste i dag. Om det er din familie, eller om det blot er folk du er så taet på, at du betragter dem som familie, det er ikke helt til at sige. Men det kan med sikkerhed siges, at du får en masse opbakning fra dem der står dig naer.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger fortsat til at vaere i dit eget selskab. Det gjorde du også i går. Men hvor du i går måske var lidt til den tunge side rent humørmaess­igt set, så går du helt i den modsatte grøft i dag, og føler dig fantastisk godt til mode. Eller rettere, du kravler stolt op af grøftekant­en.

KREBSEN 22/6-22/7

Endnu en dag er parforhold­et i fokus, hvis ellers du er i et. Men uanset om du er det eller ej, er dagen god til de store kompliment­er og kaerlighed­serklaerin­ger. Det vil sige at dagen både er god til at vaere romantisk og storladen i kaerlighed­slivet, eller til en god date.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du nå så meget, at det naesten er til at blive helt rundtosset af, ved blot at vaere tilskuer til det. Du vil frem i verden, og det kommer du også. Ikke sådan at du har rundsave på albuerne, du har nemlig hjertet med i det du gør. Men der er virkelig albuerum til dig i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Dine venner er i fokus i dag, og sammen kan I dyrke en helt saeregen interesse der sikkert har knyttet jer sammen gennem årene. Det er skønt at dele noget, man kun kan dele med få, så kan man nemlig nyde interessen fuldt ud, uden at skulle tage hensyn til dem der ikke deler den.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark