Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: To maend på 20 og 24 år blev søndag anholdt og sigtet for grov vold efter et slagsmål med en 24-årig mand. Efter et skaenderie­t kom maendene op at slås ud for Bazar Vest i Brabrand. Under slagsmålet pådrog den 24-årige sig flere stiksår i ballerne, som han blev behandlet for på skadestuen. De to maend blev anholdt og sigtet for kvalificer­et vold.

BORNHOLM: Lørdag nat kravlede ukendte gerningsma­end over hegnet til swimmingpo­olen hos Hasle Camping. Daekkenet til swimmingpo­olen blev rullet fra, og i den forbindels­e blev en robotstøvs­uger ødelagt. Bornholms Politi opfordrer personerne til at melde sig selv.

REBILD: Nordjyllan­ds Politi fik en anmeldelse om et faerdselsu­held med en motorcykel. Uheldet skete på motorvejen omkring Suldrup, da en motorcykel med sidevogn pludselig punkterede. Under uheldet blev begge personer kastet op i luften. Sidevognen landede på den ene person, men begge slap med mindre knubs.

FURESØ: En bilist blev søndag eftermidda­g så sur over at vaere blevet overhalet af en 47-årig mand fra Frederiksb­erg, at bilisten kastede en metalflask­e ud af sit bilvindue. Forinden havde billisten presset den 47årige op i fart under overhaling­en, hvorefter han selv overhalede den 47-årige. Billisten trak ind i nødsporet, hvor han saenkede farten farten og kastede flasken ud af vinduet.

AARHUS: En 33-årig mand tiltrak sig opmaerksom­hed i Føtex på Ormslevvej, da han i sommervarm­en gik rundt i butikken iført shorts og en stor, tyk jakke. Da han forlod butikken, begyndte alarmen at ringe, og manden satte i løb. En medarbejde­r løb efter ham, og det viste sig, at den 33-årige have gemt massageoli­e, glidecreme, kondomer og deodorante­r for omkring 1200 kroner under jakken. Han blev anholdt og sigtet for butikstyve­ri. EBELTOFT: En 50-årig kvinde blev sent søndag aften sigtet for at overtraede afbraendin­gsforbudde­t, da hun taendte bål hjemme i sin have. Ilden bredte sig til en graesgrøft i naerheden, inden politi og brandvaese­n kom frem. Kvinden fik slukket ilden, men blev sigtet for brud på afbraendin­gsforbudde­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark