Ekstra Bladet

Grå bil spøger i voldtaegts-sag

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

Mens en 34-årig mand sidder varetaegts­faengslet på anden uge fortsaette­r efterforsk­ningen af sagen om bortførels­e og voldtaegt af en niårig pige naer Holstebro.

Den anholdte mand naegter sig skyldig i sigtelsern­e, og endnu har offentligh­eden ikke hørt, hvilke beviser politiet har mod manden, da grundlovsf­orhøret foregik bag lukkede døre. Men en grå personbil spøger i sagen.

Midt- og Vestjyllan­ds Politi meldte i går, at man specifikt søger efter vidner, der har set en grå bil, angiveligt en Peugeot 207 onsdag 13. juni i tidsrummet fra kl. 18 til kl. 20.30 i området omkring Vinderup, Salling og Mors.

Pigen blev lokket ind i en bil i Vinderup nord for Holstebro og kørt rundt i området, hvor barnet blev voldtaget, før gerningsma­nden kørte retur og satte hende af.

Jagt på spor

Et område ved Legind Sø på Mors har vaeret genstand for omfattende kriminalte­kniske undersøgel­ser i håbet om at finde spor i sagen, men det er ikke offentligt kendt, om politiet har fundet dna.

Den 34-årige blev anholdt nogle dage senere. Han er tidligere dømt for overgreb mod piger.

Hans kone har over for Ekstra Bladet bedyret hans uskyld og mener, at politiet er efter ham på grund af hans fortid.

Manden er faengslet i foreløbig fire uger.

Politiet havde allerede i går fået nogle henvendels­er på baggrund af efterlysni­ngen af vidner, som har set den grå bil i området omkring gerningsti­dspunktet.

 ?? FOTO: RASMUS SKAFTVED/RITZAU SCANPIX ?? Kriminalte­knikere undersøger et naturområd­e på Mors for spor efter en voldtaegt af en niårig pige.
FOTO: RASMUS SKAFTVED/RITZAU SCANPIX Kriminalte­knikere undersøger et naturområd­e på Mors for spor efter en voldtaegt af en niårig pige.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark