Ekstra Bladet

10 som banker på

-

Venstrebac­ken blev vraget i sidste øjeblik. Han var ikke staerk nok defensivt, mente landstraen­eren. Nu har han skiftet klub, får nye impulser og bliver med garanti staerkere defensivt med skiftet til Lazio. Hvis han spiller, kommer han tilbage.

For ham handler det nu om at vise, han har udviklet sig og er blevet mere discipline­ret i sit spil. Fortsaette­r han de takter, han viste i sidste halvdel af saesonen, er han snart tilbage i landsholds­varmen.

Den 30-årige angriber blev vraget til sidst, men han kan sagtens vende tilbage. Det bliver formentlig aldrig i rollen som fast angriber. Han vil i fremtiden også vaere en mulig joker til landsholde­t.

Det gik fint uden Simon Kjaers faste makker. Mathias ’Zanka’ og Andreas Christense­n beviste, at netop i det centrale forsvar har Danmark staerk konkurrenc­e og spillere på et højt, internatio­nalt niveau. Han skal ud at finde ny klub og kan sagtens komme tilbage.

FCN-spilleren, der med stor sandsynlig­hed fortsaette­r i udlandet, står på spring til fremtidens landshold. Han er pasningssi­kker, målfarlig og en fodboldspi­ller med et fantastisk overblik. Det er spørgsmåle­t, hvor laenge Hareide kan holde ham ude.

Brøndby-profilen har vist et højt, stabilt niveau og må vaere kandidat til fremtidens landshold. Han har udviklet sig enormt det seneste år.

FCK-backen, der drømmer om udlandet, røg i VMsvinget. Han skal levere mere stabilt, hvis han skal have en permanent fremtid i landsholds­regi.

Han bør i fremtiden komme i spil til pladsen i venstre forsvarssi­de. Han har den internatio­nale erfaring og de spillemaes­sige kvaliteter. For ham handler det om at levere stabilt. Måske på en større scene i udlandet.

Nu venter Premier League for Cardiff. Kan han levere på den helt store scene, bør han også vaere i spil til landsholde­t. Han har udviklet sig markant det seneste år og kan sagtens blive en dark horse til angrebspla­dserne i fremtiden.

Det kan lige nu vaere svaert at se en landsholds­fremtid for ham. Men med tiden glemmer man. Specielt hvis han efter et forventede klubskifte til Valencia praesterer endnu staerkere på den store scene. Sker det må landstraen­eren se hans vej igen.

 ??  ?? Siden januar har DBU og Spillerfor­eningen forhandlet om honorar og arbejdsfor­hold uden resultat.
Siden januar har DBU og Spillerfor­eningen forhandlet om honorar og arbejdsfor­hold uden resultat.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark