Ekstra Bladet

Mohamed Salah forgyldes

-

Den egyptiske fodboldspi­ller Mohamed Salah har forlaenget sin kontrakt med den engelske Premier Leagueklub Liverpool FC.

Det skriver Liverpool på klubbens hjemmeside, hvor klubben kalder kontrakten for ’langsigtet’ uden at skrive kontrakten­s laengde.

– Det demonstrer­er to ting meget klart: Hans tro på Liverpool og vores tro på ham.

– Når en som Mo Salah forpligter sig og siger, at dette sted er hans hjem nu, så synes jeg, at det taler sit tydelige sprog.

– Samtidig er vores engagement i ham et tegn på, at vi ser hans vaerdi og vil have ham til at vokse endnu mere og blive endnu bedre her, siger Liverpool-traener Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

26-årige Salah, der kom til Liverpool for et år siden fra AS Roma, har haft en forrygende saeson for den engelske storklub.

6,3 mio. kr. om måneden

Han har scoret 44 mål i sine 52 kampe for Liverpool og blev topscorer i Premier League med 32 mål i saesonen. Han var også med til at føre Liverpool til Champions League-finalen, som holdet tabte til Real Madrid.

Tidligere på året var han med til at spille Egypten til VM for første gang i 28 år.

Liverpool FC naevner det ikke selv i pressemedd­elelsen, men avisen Liverpool Echo mener at vide, at kontrakten bringer ham op som klubbens bedst betalte spiller – på niveau med Virgil van Dijk og Roberto Firmino. Det er ikke officielt, men Firmino menes at tjene ni millioner pund – svarende til 75,7 millioner kroner – om året. Det svarer til 6,3 millioner kroner om måneden – eller 1,4 millioner om ugen.

haren

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark