Ekstra Bladet

DE SKOLDHEDE

-

Kasper Schmeichel, 31 løb i sommeren 2021

– Med den slutrunde, han har leveret, har han sparket sig op blandt de bedste. Jeg tror, at mange – jeg selv inklusiv – har vidst, han var en god målmand, men man har måske tvivlet på, at han havde det niveau, han nu har vist. Nu har han foldet sig ud som blandt de tre bedste målmænd ved VM indtil nu.

– Han har stort set ikke lavet af fejl, og han er brandvarm. Der er allerede historier om Chelsea og Roma. Han må også selv have en tanke i sit hoved om, at han skal til en større klub end Leicester. Han kommer aldrig nogensinde til at spille Champions League med dem igen, derfor må det være fristende at tage springet nu.

– Jeg synes, han passer vanvittigt godt til den form for fodbold, de spiller i Italien og Spanien. Hvis Roma kommer af med Allison ( brasilians­k landsholds­keeper, red.), som der er meget, der tyder på, vil det være et fint sted at komme hen for ham. år, Leicester, kontraktud-

Simon Kjær, 29 år, Sevilla, kontraktud­løb i sommeren 2021

– Han er mindst lige så brandvarm som Schmeichel. Jeg synes faktisk, han var dårlig i denne sæson for Sevilla. Det var ikke prangende, og det var en sæson, han ikke kunne være tilfreds med. Men han har været blandt de allerbedst­e midterfors­varer ved VM. Uhyggelig stærk.

– La Gazzetta Dello Sport har haft ham som bedste dansker hver gang, og han må virkelig være et varmt salgsemne i Italien. Meget ty- der på, at Sevilla mister hans forsvarsma­kker Clement Langlet til Barcelona, og så vil de nok gerne beholde Kjær, men de har også tradition for at sælge. Jeg tror også, England kan være en mulighed. Han har den rette alder.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen, 28 år, Huddersfie­ld, kontraktud­løb i sommeren 2020

– Han har virkelig været god. Han har en meget, meget profession­el attitude. Han greb chancen, efter han ikke havde spillet de to første kampe. I Huddersfie­ld har han fået justeret sit spil til at være lidt mere primitivt og være alt andet end den ’ Zanka’, han egentlig var i Superligae­n. Han er blevet mere orienteret mod at blot at forsvare.

– Der må være større klubber, der har fået øjnene op for ham. Og ikke nødvendigv­is kun i England. Tyskland kunne jeg også forestille mig. Han har gjort sit i forhold til at komme videre. Stor slutrunde.

Yussuf Poulsen, 24 år, RB Leipzig, kontraktud­løb i sommeren 2021

– Han har været god og stærk fysisk. Han har en god indstillin­g, god løbekapaci­tet og han har bidt sig helt fast på landsholde­t med det, han har leveret. Han er allerede i en stor klub, og det er måske hans grænse at spille i en klub som Leipzig.

– Han har svært ved at score mål, men han arbejder røven ud af bukserne. Og jeg synes bare, han har været god. Jeg kunne se ham i en klub, hvor han er støtteangr­iber for en makker, der laver målene, og kan tage alle tæskene. Han er interessan­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark