Ekstra Bladet

HVORNÅR RINGER MCLAREN TIL KEVIN?

Haas- teamet har to attraktive sæder til 2019- sæsonen. Grosjean viste styrke på det rigtige tidspunkt, for bejlerne er der nok af

-

SPIELBERG ( Ekstra Bladet): ’ Spørg mig igen efter Silverston­e’.

Teamejer Gene Haas var trods teamets bedste resultat nogensinde endnu ikke helt sikker på, at Romain Grosjean var tilbage i sit gamle jeg, da Ekstra Bladet talte med ham umiddelbar­t efter Østrigs Grand Prix.

Franskmand­en har lang snor af ledelsen, men der skal også resultater til, før en forlængels­e falder helt på plads.

Mens der efter Ekstra Bladets oplysninge­r kun mangler de sidste detaljer i en ny kontrakt til Kevin Magnussen, som er i gang med sin bedste sæson nogensinde.

Erfaring har en pris

Timingen var vigtig for Grosjean, for Haas- teamet har nu to yderst attraktive sæder til den kommende sæson.

Vi er på det tidspunkt af sommeren, hvor alle taler med alle for at afsøge muligheder­ne til den kommende sæson, og hvor der ikke skal meget til, før et rygte opstår. Og hvor der bliver lagt mærke til – som i Østrig – hvor mange møder der bliver holdt på teamchef Günther Steiners kontor.

Bejlerne står i kø. Alligevel føler Grosjean sig ikke presset af den yngre generation, og franskmand­en fastholder, at han også har muligheder til anden side.

– Det er en sport, hvor erfaring er nøglen, fordi vi ikke længere har test, og vi kan ikke træne ved siden af. Hvordan udvikler man bilen, og i hvilken retning skal man gå? Erfaring har en pris, som er svær at bedømme, siger Romain Grosjean.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark