Ekstra Bladet

Nicolai: Dødstrusle­r? Nej

-

Nicolai Jørgensen tog sig til hovedet, efter at han søndag aften havde brændt sit forsøg i straffespa­rkskonkurr­encen ved VM i fodbold i Rusland.

Kort tid efter var Danmark sendt ud af Kroatien i ottendedel­sfinalen efter et sandt drama.

Det missede straffespa­rk fik flere brugere på sociale medier til at lange ud efter angriberen fra hollandske Feyenoord – blandt andet på spillerens instagram- profil.

– Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg ikke selv direkte har modtaget eller i hvert fald set nogle dødstrusle­r, skriver Nicolai Jørgensen på Twitter i sine første ord om truslerne.

– Jeg har til gengæld fået mange søde beskeder, og dem sætter jeg meget pris på. Ingen er mere ked af og skuffet end jeg, over at misse det straffespa­rk.

– Sådan går det i fodbold nogle gange, op og ned. Tak for jeres søde beskeder og opbakning. God sommer, skriver Nicolai Jørgensen, der afslutter beskeden med en emoji af en sol.

DBU vil anmelde trusler

Dansk Boldspil- Union ( DBU) vil anmelde truslerne mod Nicolai Jørgensen til politiet. Det meddelte unionen tidligere i går.

Nicolai Jørgensen var en af tre danske spillere, som brændte for Danmark i straffespa­rkskonkurr­encen. Han skød det femte og sidste straffespa­rk for Danmark. De øvrige til at misse var Christian Eriksen og Lasse Schöne.

Og så hjælp det ikke, at Kasper Schmeichel selv snuppede to kroatiske forsøg. I den forlængede spilletid reddede den danske keeper ligeledes et straffespa­rk.

Hverken efter nederlaget eller da den danske trup vendte tilbage til Danmark, ønskede Nicolai Jørgensen at tale med pressen.

Efter kampen meddelte både William Kvist og Michael Krohn- Dehli, at landsholds­karrieren var slut.

Ingen er mere ked af og skuffet end jeg, over at misse det straffespa­rk

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? ’Sådan går det i fodbold nogle gange, op og ned. Tak for jeres søde beskeder og opbakning. God sommer’, skriver Nicolai Jørgensen på Twitter.
FOTO: LARS POULSEN ’Sådan går det i fodbold nogle gange, op og ned. Tak for jeres søde beskeder og opbakning. God sommer’, skriver Nicolai Jørgensen på Twitter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark