Ekstra Bladet

Naboer til findested: Politiet

-

På en varm sommerdag i juli er det svaert at se, at det naturrige område ved Regnemarks Bakke ved Borup i seks måneder gemte på den uhyggelige forbrydels­e.

Ikke desto mindre er det i den fredede og tidligere grusgrav, at en endnu ukendt gerningsma­nd placerede liget af Emilie Meng i de lyse timer af en sommermorg­en for to år siden. Først et halvt år senere blev hun fundet.

Efter fundet fik flere beboere i området besøg af politiet. Enkelte af dem, Ekstra Bladet møder, har følt sig nøje undersøgt, men alle forstår, at det er nødvendigt for efterforsk­ningen.

Spurgte efter medarbejde­rliste

Den lokale graesprodu­cent, Leopold Asmussen, tog kort efter fundet af Emilie Meng imod betjente fra Sydsjaella­nds og Lolland-Falsters Politi, som blandt andet ville have adgang til landbruget­s medarbejde­rarkiv.

– De spurgte, om jeg havde haft nogen ansat udefra, og så fik de medarbejde­rlisten for to år tilbage med sig, fortaeller Leopold Asmussen til Ekstra Bladet.

Også hos naboen har poli- tiet vaeret forbi for at tjekke, om hans tre opsatte vildtkamer­aer med nattesyn i området kunne have fanget gerningsma­nden.

– Men de var desvaerre ikke sat til at filme i den retning, fortaeller naboen, da Ekstra Bladet opsøger ham.

Ifølge politiet lå liget af den unge pige i de mange måneder i et vandhul blot få meter fra den grussti, som snørkler sig gennem området. En rute der saerligt i sommermåne­derne flittigt bliver brugt af hundelufte­re, cykelentus­iaster og familier på tur. Juleaftens­dag og et halvt år efter hun forsvandt,

 ?? PRIVATFOTO ?? Er i alles tanker
17-årige Emilie Mengs morder er for andet år i traek på fri fod. Det bekymrer alle i naerområde­t.
PRIVATFOTO Er i alles tanker 17-årige Emilie Mengs morder er for andet år i traek på fri fod. Det bekymrer alle i naerområde­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark