Ekstra Bladet

Her er politiets spor

-

Sidste livstegn: 17-årige Emilie Meng forsvinder 10. juli 2016 kort efter klokken fire om morgenen ved Korsør Station. Få dage efter overgår hendes forsvinden til afdelingen for personfarl­ig kriminalit­et.

Fundet af Emilie: En hundelufte­r finder 24. december 2016 et lig i en sø ved Regnemarks Bakke ved Borup på Sjaelland. Politiet bekraefter første juledag, at der er tale om den 17-årige gymnasieel­ev Emilie Meng, og at hun har vaeret udsat for en forbrydels­e. Den hvide bil: Politiet offentligg­ør 20. juni 2017 en rekonstruk­tion af en videooptag­else fra Korsør Station, som viser en lys bil, der kører fra parkerings­pladsen omkring det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set. Ifølge politiet er der tale om en Hyundai i30, som der findes ca. 8000 eksemplare­r af i Danmark. Teleoplysn­inger: Enorme maengder mobildata indgår i politiets efterforsk­ning. Det er saerligt teletrafik­ken i Korsør og Borup, som politiet sammenhold­er og krydstjekk­er med interessan­te tips fra offentligh­eden. Disse data kan i sidste ende vaere med til at knytte en gerningsma­nd til både findested og forsvindin­gssted. Det er uvist, om efterforsk­ningen har ført til noget gennembrud.

Den mystiske mand

Efter at have set videoen omtalt i medierne går et kvindeligt vidne til politiet. Hun har set en mand ved en lys bil tidligt om morgenen 10. juli ved Regnemarks Bakke på Sjaelland. Manden baksede med noget tungt i sit bagagerum. Politiet offentligg­ør gennembrud­det 4. oktober 2017.

DISSE SPOR ENDTE BLINDT

Første mistaenkte: En 33-årig lastbilcha­uffør anholdes 30. august 2016 og sigtes i sagen. Han bliver løsladt dagen efter uden at vaere stillet for en dommer. Politiet oplyser senere, at manden fortsat er sigtet, men uden for mistanke. Han er senere blevet sigtet i en helt anden forbrydels­e, som omhandler voldtaegt af en niårig pige.

Ransagning­erne: 7. oktober 2016 foretager politiet første ransagning hos den 67-årige Finn Petersen i Korsør. De handler på baggrund af en borgerhenv­endelse. Siden bliver det til fire yderligere ransagning­er. Betjentene finder intet i huset, og Finn Petersen meldes uden for mistanke.

 ?? POLITIFOTO ?? En Hyundai i30 som denne er fanget på overvågnin­gen fra Korsør Station. Den kører fra parkerings­pladsen omkring det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set.
POLITIFOTO En Hyundai i30 som denne er fanget på overvågnin­gen fra Korsør Station. Den kører fra parkerings­pladsen omkring det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark