Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: Politiet fik en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i jernbanesv­eller bag banegården. Ilden opstod formentlig, da banearbejd­ere benyttede en skaerebrae­nder under arbejdet. Beboere i naerheden blev bedt om at lukke døre og vinduer, da der opstod en del røgudvikli­ng. Ingen kom til skade ved branden, der ikke bredte sig yderligere. GRAESTED: En 52-årig buschauffø­r blev slået flere gange i ansigtet af en 38-årig mand, som var passager i bussen. Den 38-årige ville vide, hvordan han kom videre til Hillerød, og buschauffø­ren udpegede toget for ham. Af ukendte årsager kvitterede passageren med tre slag i ansigtet på buschauffø­ren. BORNHOLM: Seks unge havde taendt ild i et overdaekke­t grillområd­e på Faelledvej i Hasle. Flammerne nåede op på ca. 50 centimeter­s højde, og der føg gnister. En patrulje kom til stedet, og bålet blev slukket. Da der stadig er afbraendin­gsforbud, blev en 19årig dreng sigtet i sagen. LUNDBY: En 18-årig er sigtet for at have slået en togfører i et tog. Politiet fik anmeldelse om, at der var en urolig passager med. Det var ikke lykkedes togpersona­let at få ham af toget i Lundby, hvor han langede togføreren et slag. Fyren blev sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste og løsladt efter afhøring.

SLAGELSE: Politiet fik en anmeldelse fra en borger, der havde vaeret på vaertshus. Han mente, at personalet var beruset, men hvad vaerre var: Øllet var varmt. Politiet tjekkede stedet, hvor situatione­n var fredelig, og ingen medarbejde­re påvirkede. Betjentene undersøgte dog ikke drikkevare­rnes temperatur. NYKØBING F: En 54-årig mand fik faengsel i seks måneder for en hadforbryd­else mod en 45-årig mand, som han gav flere knytnaeves­lag i ansigtet, samtidig med at han kaldte ham bøsserøv. Mens politiet efterforsk­ede sagen, truede manden voldsoffer­et med flere lussinger, hvis han talte mere med politiet.

DRONNINGLU­ND: Politiets patrulje stoppede en Skoda Fabia, der kørte slingrende på motorvejen. Patruljen mistaenkte føreren for at vaere påvirket. Det var ikke tilfaeldet. Men ukoncentre­ret kørsel kan også vaere farligt.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark