Ekstra Bladet

Mor overfaldt datter med hårlak

- SIGNE SKOV signe@eb.dk

En mors desperate forsøg på at få kontakt til sin datter endte i går i retten, fordi hun en tidlig decembermo­rgen overfaldt datteren med en spray med hårlak.

Københavns Byret idømte den 60-årige kvinde 40 dages betinget faengsel og et påbud om at møde op hos Kriminalfo­rsorgen til vurdering af, om hun skal behandles for alkoholmis­brug.

Ikke et lille sprøjt

I sit vidneudsag­n sagde datteren, at hun skulle på arbejde om morgenen 7. december. Da hun startede sin bil, blev døren flået op, og moderen tømte en hårlak i ansigtet på hende.

– Det er ikke et lille sprøjt. Hun bliver bare ved og trykker den af i ansigtet på mig, sagde hun.

Bange for sin datter

Først troede datteren, at det var tåregas, men da det gik op for hende, at der var tale om var hårlak, skubbede hun moderen vaek og vaeltede hende.

Herefter råbte og skreg hun ad moderen, mens tårerne løb.

Ifølge moderens forklaring havde hun anråbt sin datter på parkerings­pladsen. Da datteren vendte sig om, indrømmede kvinden at have brugt sprayen kortvarigt.

– Jeg har ikke udøvet vold mod hende som sådan. Jeg blev bare bange sagde moderen.

Datteren fortalte, at moderen opsøger hende og optraeder ubehagelig­t, når hun er for hende, fuld. – Jeg elsker hende, men når hun drikker, bliver hun ondskabsfu­ld, lød det fra datteren.

Det blev oplyst i retten, at moderen var påvirket af alkohol under episoden, men ikke drikker hver dag.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Kvinden forklarede, at hun medbragte en hårspray, fordi hun havde vaeret til julefrokos­t dagen før.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Kvinden forklarede, at hun medbragte en hårspray, fordi hun havde vaeret til julefrokos­t dagen før.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark